Mehmer Ali Alabora’ya twitter’dan büyük tepki!

Olaylar
Gezi Parkı eylemlerine destek verdiği için tartışılan isimlerin başında gelen Mehmet Ali Alabora için Twitter’da ilginç bir kampanya başlatıldı: mehmetalialaborasilivriye #mehmetalialaborasilivr...
EMOJİLE

Gezi Parkı eylemlerine destek verdiği için tartışılan isimlerin başında gelen Mehmet Ali Alabora için Twitter’da ilginç bir kampanya başlatıldı: mehmetalialaborasilivriye #mehmetalialaborasilivriye hashtag’iyle yapılan paylaşımlar son 1 gün içerisinde trend listesinin ilk sırasına kadar yükselirken, oyuncu hakkında yüzlerce mesaj paylaşılmaya devam ediyor.

Twitter’da en çok konuşulan konulardan biri haline gelen linç kampanyasına destek verenler, Alabora’yı ülkeyi anarşiye sürüklemekle ve bölücülükle suçluyor.

“Devlet düşmanı komiser Memoli”

Yapılan bazı paylaşımların tehdit ve hakaret boyutlarına kadar vardığı gözlenirken, en çok dikkat çeken paylaşımlar ise şu şekilde: “Mesele nedir içerde anlatırlar sana!”, “Şimdi nüfus sayımı yapılsa seni de adamdan sayacaklar ya ona yaniyorum.”, “Memoli Sen sanatçı değilsin.Sana sanatçı diyenler seni kandırmış…” ve “Yerini şimdiden hazırladık memoli, devlet düşmanı komiser memoli”.

Mi Minör’ oyunu nedeniyle Yeni Şafak gazetesi tarafından Gezi Parkı eylemlerinin provasını yapmakla suçlanan tiyatrocu Memet Ali Alabora, bu gazete aleyhine 1 TL’lik tazminat davası açmıştı.

Rota Haber