Gani Müjde’den pes dedirten Mursi twiti

Olaylar
Pis Yedili dizisi ve Gezi ayaklanması sırasında yaptığı açıklamalarla tepki çeken Gani Müjde bugün bu kadarına da pes dedirten bir skandala imza attı. Mısır’da darbeye direnen binlerce insanın h...
EMOJİLE

Pis Yedili dizisi ve Gezi ayaklanması sırasında yaptığı açıklamalarla tepki çeken Gani Müjde bugün bu kadarına da pes dedirten bir skandala imza attı.

Mısır’da darbeye direnen binlerce insanın hayatını kaybettiği bir günde Mursi’yi hedef alan Gani Müjde, Mursi’nin seçilmesinden 1 yıl önce yaşanan bir tartışmayı Mursi döneminde yaşanmış gibi gösterdi.

Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Ölen bir kadınla daha kaç saat cinsel ilişkiye girebiliriz diye tartışan bir meclis demokrasiyi getiremezdi zaten. Öyle de oldu malesef” diyen Gani Müjde, bu tartışmanın 2011 yılında yani Mursi’den önce yaşanmış olduğunu gizledi. Bu şekilde Mursi ve darbeye direnen insanları aşağılamaya çalışan Gani Müjde’ye sosyal medyada tepki yağdı.

Söz konusu twitin darbeye direndiği için binlerce insanın katledilerek hayatını kaybettiği bir günde atılması ise tepkilerin dozunu daha da artırdı.

Rota Haber