“Yolsuzluk ihtirasıyla milli iradeyi çalacaklardı”

Olaylar
İşte Erdoğan’ın konuşmasından satır başları: -Seni yürekten selamlıyorum Bingöl. Ahde vefanız için sizlere tek tek teşekkür ediyorum.  -Tüm samimiyetimle söylüyorum: Bingöl her zamanki gibi...
EMOJİLE

İşte Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

-Seni yürekten selamlıyorum Bingöl. Ahde vefanız için sizlere tek tek teşekkür ediyorum. 

-Tüm samimiyetimle söylüyorum: Bingöl her zamanki gibi bambaşka. Bizin sevginiz bir başka; sizde coşku var coşku. Siz her zaman bu kardeşinizi bağrınıza bastınız ama bugün buradaki manzara her zamankinden başka.

-Biz bu millete efendi olamaya değil, hizmetkar olmaya geldik. Bizim farkımız bu.

-Batı’da ne varsa Doğu’da da o olacak dedik. Bunları yaptık yapmaya da devam ediyoruz.

-1 yıldır Türkiye’de terör nedeniyle acı haberler almıyoruz. Artık hiç bitmeyen bir bahar yaşanıyor. Artık silahlar değil, siyaset konuşuyor.

– Büyüyen Türkiye, kardeşlik iklimi birilerini rahatsız etti.

-Yolsuzluk var ihtirasıyla milli iradenin çalınmasına imkan vermedik.

-Pensilvanya’da malum bir zat var. Güya Said Nursi’nin izinde ama alakası yok. Bu zat Said Nursi’yle bir kez karşılaşmış değildir. Said Nursi asla pes etmemiş, zulümlerden geri adım atmamış. Sadece Said Nursi değil tarihimizde hiçbir alim holding patronu olmadı.

-Hiçbir alim ananaslarla tesbihlerle karanlık işlerin içinde olmadı.

-İnsanın mahremine girenlere bir ilim adamı dolaşır mı?

-Bu yolda beraber kefen giydik, beraber yürüyeceğiz.

-Yaklaşık 10 yıldan beri ABD’de yaşayan laiklik karşıtı çevrelerin odağı olan malum zatın Nil Basım Yayın Ltd’de redaktör olarak görev yapıyor.

9 Mart 2005 TBMM’ye sunulmuş. Malum okulların laiklik karşıtı olduğu söylenmiş. Malum zat yasadışı örgüt kurup laik devleti yıkmak istiyor. Bunu mahkemeye taşıyan kim? CHP Denizli milletvekili Celal Kazdal. Altında 69 imza var. İstanbul mileltvekili Kemal Kılıçdaroğlu.

İstanbul Fatih B.Evler’de Risale okutulmakta mıdır? Bu kitap neyi amaçlamaktadır? İmza: Kemal Kılıçdaroğlu

-CHP demek Said Nursi’nin hem ölüsüne hem dirisine zulüm demektir. İşte Pensilvanya bu CHP ile birliktelik yapıyor.

-Pensilvanya’daki zata bağlanmış kişilere sesleniyorum. Siz ebedi bir dava için fani birinin peşine nasıl takılırsınız? 30 Mart gecesi sandıkları tam patlatacağız.

-MHP’de bunların yanında. Bitlis’te karar almışlar. MHP, CHP, BBP, DSP ve DP toplam oyları yüzde 7.

-40 çürük yumurtadan bir sağlam yumurta olmaz. MHP düne kadar yavru muhalfetti şimdi yavru telekulak oldu. Milli güvenlliğimize saldırı oluyor bunlar 3 maymunu oynuyor.

-Bingöl’de meydana gelen depremde 2432 konut inşaa ettik. Adeta yeni bir Bingöl inşaa ettik. Düzce depreminde ne yaptılar biliyorsunuz? DSP, MHP, Anap hiçbir şey yapamadılar ve kaçıp gittiler.

Sonra biz inşaa ettik. Kardeşlerim biz dertliyiz. Size sevdalıyız.