Yanlışlıkla Şirketini Sattı!..

Finans
Reysaş hisselerinde olağanüstü gelişme yaşandı. Patron şirketin yüzde 10’nu sattığını sonradan farketti! İkinci şirketi Reysaş GYO‘yu borsaya taşımaya hazırlanan Reysaş Lojistik‘in o...
EMOJİLE

Reysaş hisselerinde olağanüstü gelişme yaşandı. Patron şirketin yüzde 10’nu sattığını sonradan farketti!

İkinci şirketi Reysaş GYO‘yu borsaya taşımaya hazırlanan Reysaş Lojistik‘in ortaklarından Rifat Vardar inanılmaz bir işleme imza attı.

Reysaş Lojistik‘in ortaklarından Rifat Vardar yanlışlıkla tam 6 milyon 101 bin 845 adet şirket hissesini İMKB’de sattı.

Bu işlemin ardından 3.56 liradan işlem gören hisseler 2.90 liraya kadar geriledi. Hisseler belirli zaman aralıklarında birkaç kez taban seviyeden işlem gördü. Borsa kulislerinde satışın hatalı bir işlme olmadığı konuşuluyor.

Yanlışlıkla satılan hisseler şirketin toplamının yüzde 10’una denk geliyor. Rifat Vardar‘ın şirketteki payı da yüzde 12 seviyelerinde.

İşlemlerden sonra Reysaş’ın ikinci büyük hissedarı Rifat Vardar, Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlanan açıklamasında, ”14.08.2009 tarihinde, Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Ticaret A.Ş. hisse senetleri ile ilgili olarak 2,90-3,50 TL fiyat aralığından 6.101.845 adet satış işlemi internet üzerinden sehven tarafımca gerçekleştirilmiştir” denildi.