Enza Home ile Göz Kamaştıran Yatak Odaları

Şirketler
 Birbirinden bağımsız tasarımlarla ortaya konan yatak odası takımları, modern ve çağdaş olabildiği gibi geçmişin izlerini de yaşatabiliyor. Her Tarzı Yansıtan Yatak Odası Koleksiyonları Enza Home...
EMOJİLE

 Birbirinden bağımsız tasarımlarla ortaya konan yatak odası takımları, modern ve çağdaş olabildiği gibi geçmişin izlerini de yaşatabiliyor.

Her Tarzı Yansıtan Yatak Odası Koleksiyonları Enza Home’da

Yatak odalarına huzuru getirirken şıklık katan mobilyaları kullanmak isteyenlere sunduğu çözümlerle fark yaratan Enza Home, konusunda uzman tasarımcılarla geliştirdiği yatak odası modelleri ile http://www.enzahome.com.tr/Yatak-Odasi adresinde her tarzı yansıtıyor.

Enza Home’un en gözde serilerinden Zen, çağdaş çizgilerini pastel tonların huzuruyla bir arada sunuyor. İpek mat lake krem ve özel yapım Rose renklerin harikulade bir karışımı olan model, zarif tasarımını teknik yetenekleriyle de birleştiriyor. Dolap içinde yer alan asansörlü askılık, kullanım sırasında büyük kolaylık sağlarken bu alanda bulunan sensörlü LED aydınlatmalar, oda ışığı gerektirmeksizin dilediğiniz kıyafetlere pratik şekilde ulaşılabilmesini mümkün kılıyor. Parçalarının da özenle tasarlandığı Zen, özel işçilik ve kumaşla yapılan geometrik biçimli karyolanın yanı sıra kumaş kaplı aksesuar bölmeli şifonyeriyle de göz dolduruyor.

Minimal Tasarım Konseptiyle Yatak Odanıza Ferahlık Getirin

Dingin bir ruh halinin gün boyu sürmesini istiyorsanız, değişim rüzgarlarını yatak odalarında estirmek gerekiyor. Minimal çizgileri modern hatlarla bütünleştiren Born yatak odası takımı içerisinde yer alan Belly ve antrasit gri renk kombinasyonu, asaletin zarafetle olan dansına şahitlik etmenizi sağlıyor. Bazalı karyola seçeneği ve deri başlıklı karyolasıyla beklentilerin de ötesine geçen Born, özel frenli menteşe mekanizması ve teleskobik raylı takım parçalarıyla keyifli ve uzun süreli kullanım vadediyor. Her türlü beklentiye yanıt veren sürgülü ve beş kapaklı dolap alternatifinin yanı sıra kapaklı ya da çekmeceli komodin seçenekleriyle beğeni toplayan model, yatak odası tasarımlarında yepyeni arayışlar içinde olan kullanıcılara ilham veriyor.

Ağırbaşlı Tasarımların Getirdiği Huzura Tanık Olun

Yatak odalarını koyu tonlarda mobilyalarla zenginleştirmek isteyenlere hitap eden seçeneklerden Bolero, Hint Cevizi ve parlak siyahın hakimiyet kurduğu modellerden biri olarak kullanıcılarıyla buluşuyor. Modelin ağırbaşlılığını yansıtan özel dikişli ve farklı biçimdeki ahşap ayaklar, kendine özgü çizgilere sahip olan deri başlıklı karyolasıyla bir araya gelerek dikkat çekmeyi başarıyor. Geniş depolama alanı sunan sürgülü kapaklı dolaplarıyla hem zarif hem de kullanışlı olan Bolero, yatak odalarında modern ve ağırbaşlı bir hava getirmek isteyenler için ideal hale geliyor.

Yatak odanızda göz kamaştıran yenilikler oluşturmak istiyorsanız, yurt içi ve yurt dışındaki 125 mağazası ve 2000’e yakın ürünüyle hizmet veren Enza Home’un yatak odası modellerini tercih edebilirsiniz. Yatak odası fiyatlarını incelemek ve beğendiğiniz ürünleri edinmek için size en yakın Enza Home satış noktasını hemen ziyaret edebilirsiniz.