Tost Makinesi ile Sıcacık Ara Öğünler ve Kahvaltılar Hazırlayın

Şirketler
Temizlik, ütü, yiyecek içecek hazırlama ve daha pek çok iş Arnica ürünleriyle kolaylaşıyor. Tost Makinesi ise her sabah buram buram kokan sıcacık tostlar hazırlamanıza yardımcı olup güne güzel başlama...
EMOJİLE

Temizlik, ütü, yiyecek içecek hazırlama ve daha pek çok iş Arnica ürünleriyle kolaylaşıyor. Tost Makinesi ise her sabah buram buram kokan sıcacık tostlar hazırlamanıza yardımcı olup güne güzel başlamanızı sağlıyor.

Evdeki Yardımcılarınızla İşinizi Kolayca Bitirin

Son teknoloji elektrik süpürgesi modelleri ile ev temizliğinde kolaylık sunan Arnica, mutfakta da su ısıtıcılar, çay makineleri, kahve makineleri, katı meyve sıkacakları ile yardımınıza koşuyor. Kısa sürede eviniz temizleniyor, yemekler, içecekler pratik olarak çabucak hazırlanıyor. Blender setleri, karıştırıcı çeşitleri sayesinde kısa sürede ve yorulmadan kekler, ikramlıklar hazırlayabilir, konuklarınızla koyu bir sohbet eşliğinde çay keyfini yaşayabilirsiniz. Sağlıklı ve ferah bir yatak odası için tasarlanan hava nemlendiricileri, mutfak aspiratörleri ailece kendinizi iyi hissettiriyor. Elektrikli şofbenler, yazlık veya kışlık evinizde suyu ısıtırken, banyo baskülleri her gün kilo kontrolünü kolaylıkla yapmanızı sağlıyor.

Pişirin Kızartın Keyifle Paylaşın

Arnica pişirme ve kızartma grubu, günlük yaşam içinde mutfakta her an işinize yarayacak farklı işlevleri yerine getiriyor. Ekmek kızartma makineleri, tost makineleri ve yumurta pişirme makineleri kullanarak her şeyi hızlı bir şekilde hazırlayıp kahvaltı keyfi yapabilirsiniz. Waffle makineleri ve mısır patlatma makineleri sayesinde sevdikleriniz ile birlikte hayatın tadını çıkarabilirsiniz. Çıtır patates kızartması yapmak fritözler, ile çok daha kolay oluyor. Mikro dalga fırınlar, hem ısıtıyor hem buz çözüyor hem de kolay browni yapabiliyor. Çok amaçlı kullanımı olan elektrikli tavalar, dumansız elektrikli ızgaralar ve her eve lazım olan elektrikli ocaklar ile hayatın ritmini yakalayabilirsiniz.

Arnica ile Lezzetli Tostlar Yapın

Dekoratif ve ergonomik dizaynı ile öne çıkan Arnica tost makineleri, güzel renkleri ve değişik ebatlarıyla kahvaltı sofranızı ısıtıyor. Sabah erkenden işe, okula giderken evde yapacağınız lezzetli tostları ailenizle birlikte sıcacık bir ortamda paylaşabilirsiniz. Hem tost ekmeği ile hem lavaş ekmek ile tost yapma imkanı veren ürünler, ara öğünlerde de işe yarıyor. Çocuğunuzun beslenmesine koyacağınız tostu her sabah kolayca hazırlayabilirsiniz.

Granit Izgaralı Turkuaz Tost Makinesi ve Granit Izgaralı Fuşya Tost Makinesi, göz alıcı renkleriyle mutfağınızda şık görünüm sergilerken ideal boyutlarıyla da günlük kullanımda kolaylık sağlıyor. Her iki ürün de tezgahta veya masada az yer kaplaması ve yiyecek kalınlığına göre ayarlanabilir gövdesiyle öne çıkıyor. Çıkarıp yıkanabilen yapışmaz plakalar sayesinde tostlar, ızgaralar daha sağlıklı pişiyor. Ürünün üst gövdesini 180 derecelik açı ile açarak ideal bir şekilde ızgara yapabilirsiniz. Isı ayar düğmesi sayesinde yiyeceklerinizi istediğiniz hızda, tam kıvamında pişirebilirsiniz. Her sabah 6 adet tost yapabileceğiniz Turkuaz ve Fuşya Granit Tost makineleri ile pratik kahvaltı ve beslenmelikler hazırlayabilirsiniz.