Bir Yanda Sevinç, Bir Yanda Hüzün!

Basketbol
Galatasaray’ı, Caferağa Spor Salonu’nda farklı yenen Fenerbahçeli bayanlar, 3 galibiyete ulaşan takımın mutlu sona ulaşacağı final serisinde 2-1 öne geçti, yarın aynı salonda oynanacak 4. ...
EMOJİLE

Galatasaray’ı, Caferağa Spor Salonu’nda farklı yenen Fenerbahçeli bayanlar, 3 galibiyete ulaşan takımın mutlu sona ulaşacağı final serisinde 2-1 öne geçti, yarın aynı salonda oynanacak 4. karşılaşma öncesinde taraftarına ‘şampiyonluk geliyor’ mesajı gönderdi!

Basketbolda Kadınlar Birinci Ligi’nin şampiyonunu belirleyecek final serisinin 3. maçında ezeli rakibi Galatasaray Medical Park’ı 80-68 yenen Fenerbahçe, 2-1 öne geçti ve 3 galibiyete ulaşacak takımın şampiyonluğa ulaşacağı seride büyük bir avantaj elde etti.

Maça hızlı başlayan Fenerbahçe, Nevriye’yi mükemmel kullanarak kontrolü ele aldı, ilk periyodu 18-16 önde tamamladı.

İkinci çeyrekte Angel-Matovic ikilisiyle skor bulmayı sürdüren Fenerbahçe, 16. dakikada 34-26’lık skorla farkı 8 sayıya çıkardı. Galatasaray, Augustus ile direnmeye çalışsa da, devre de ev sahibinin 38-34 galibiyetiyle tamamlandı.

İkinci yarıya 4-0’lık seriyle başlayan ve skora denge getiren Galatasaray karşısında pota altını çok iyi kullanmaya devam eden Fenerbahçe, Horakova ve Jekobsone ile bulduğu üçlüklerle yeniden öne geçti, son çeyreğe 61-57 galip girdi.

4. periyodun başında Matovic ile farkı artıran ve Horakova’nın savunmadaki müthiş oyunuyla rakibine göz açtırmayan Fenerbahçe farkı 12 sayıya kadar çıkardı ve 80-68’lik skor ile seriyi 2-1’e taşıdı.
Final serisinin 4. maçı yarın 15.30’da yine Caferağa Spor Salonu’nda oynanacak, kazanan Fenerbahçe olursa art arda 6. şampiyonluğuna ulaşacak.

Haber365