Basketbolda Rakiplerimiz Belli Oldu

Basketbol
Galatasaray, Banvit, FB Ülker ve Efes’in Euroleague’deki, Beşiktaş ve Karşıyaka’nın ULEB’deki, Olin Edirne ve Türk Telekom’un EuroChallenge Cup’taki rakipleri belli...
EMOJİLE

Galatasaray, Banvit, FB Ülker ve Efes’in Euroleague’deki, Beşiktaş ve Karşıyaka’nın ULEB’deki, Olin Edirne ve Türk Telekom’un EuroChallenge Cup’taki rakipleri belli oldu.

2011-2012 sezonu Turkish Airlines Euroleague’de eleme maçları ve grup aşaması için, İspanya’nın Barcelona kentinde gerçekleşen kura çekimi sonrası Galatsaray Erkek Basketbol Takımı’nın rakibi PAOK oldu.

Galatasaray Cafe Crown PAOK’u elemesi halinde Asvel Lyon – BCM Gravelines karşılaşmasmasında tur atlayan ekiple karşı karşıya gelecek.

Banvit ise Cez Nymburk takımının rakibi oldu.

İşte Fenerbahçe Ülker ve Anadolu Efes’in gruplardaki rakipleri!

Fenerbahçe Ülker, THY Avrupa Ligi (A) Grubu’nda, Olympiacos (Yunanistan), Caja Laboral (İspanya), Bizkaia Bilbao Basket (İspanya), NGC Cantu (İtalya) ve Sluc Nancy Basket (Fransa) ile eşleşti.

Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi (C) Grubu’nda, Real Madrid (İspanya), Maccabi Electra Tel Aviv (İsrail), Partizan Belgrad (Sırbistan), EA7 Emporio Armani (İtalya) ve A elemesinden gelecek takımla eşleşti.

ULEB’de rakipler belli oldu!

ULEB Avrupa Kupası’nda Beşiktaş Cola Turka ve Pınar Karşıyaka’nın ön elemedeki rakipleri belirlendi.

Beşiktaş Cola Turka ile Pınar Karşıyaka’nın, ULEB Avrupa Kupası ön eleme turundaki rakipleri belli oldu.

Barcelona’da yapılan kura çekimine göre 2. torbada yer alan Beşiktaş Cola Turka, ön eleme turunda Belçika’nın Dexia Mons Hainaut takımıyla karşı karşıya gelecek.

Aynı torbada bulunan Pınar Karşıya ise Fransa’nın Le Mans Sarthe takımıyla mücadele edecek.

Türk temsilcileri, rakiplerini saf dışı bırakmaları halinde gruplarda mücadele etme hakkını kazanacak. Aksi halde, yollarına FIBA EuroChallenge Kupası’nda devam edecek.

Takımlar ilk maçları 27 Eylül, ikinci maçları ise 4 Ekim’de oynayacak.

EuroChallenge Cup’ta rakiplerimiz!

EuroChallenge Cup’ta mücadele edecek olan Türk ekipler Olin Edirne ve Türk Telekom’un rakipleri de belli oldu.

Olin Edirne, Eurocup’tan gelecek takım- Krasyne Krylia/Triumph galibi- Belçika ekibi Aalstar’la birlikte F Grubu’nda mücadele edecek.

Diğer ekibimiz Türk Telekom ise G Grubu’nda Minsk 2006/Sokhumi galibi- Eurocup’tan gelecek takım ve Alman ekibi Telekom Bonn’la karşılaşacak.

Haber 7