Hepimiz Litvanya’yız

Basketbol
12 Dev Adam’ın gruptan çıkabilmesi için yarın Sırbistan’ı, ev sahibi Litvanya’nın da Almanya’yı yenmesi şart. İLK tur son maçında Büyük Britanya’nın Polonya’yı yenm...
EMOJİLE

12 Dev Adam’ın gruptan çıkabilmesi için yarın Sırbistan’ı, ev sahibi Litvanya’nın da Almanya’yı yenmesi şart.

İLK tur son maçında Büyük Britanya’nın Polonya’yı yenmesiyle 2. tura kalan Türkiye, çeyrek finale kalabilmek için bu kez de Litvanya’nın yardımına ihtiyaç duyacak.  Fransa ardından da dün Almanya’ya yenilen 12 Dev Adam, yarın 15.30’da Sırbistan ile final niteliği taşıyan bir maç oynayacak.

Türkiye gibi ilk iki maçını kaybeden Sırbistan’ın da kazanmak zorunda olduğu karşılaşmada alacağımız bir galibiyet bize yeterli olmayacak. Günün son maçında ev sahibi Litvanya’nın Almanya ile oynayacağı maçta da Almanya’nın yenilmesini bekleyeceğiz. Aksi halde Sırbistan’ı yensek dahi Almanya da kazanacağı için ikili averajda Panzerler’in gerisine düşeceğiz.

Almanya ise Türkiye karşısında aldığı galibiyetle Litvanya karşısına iddialı çıkma şansını elde etti. Yarın Sırbistan’ı yenmemiz ve Almanya’nın Litvanya’yı yenmesi durumunda 4. olarak çeyrek finale kalacak ekip Dirk Nowitzki ve arkadaşları olacak.

Sırbistan ise Türkiye’yi yenip, Litvanya – Almanya maçının sonucunu beklemeden çeyrek finalist olacak.

Star