ManU İntikama İzin Vermedi

Basketbol
İngiltere Premier Ligi’nin 22. haftasında iki dev Arsenal ve Manchester United karşı karşıya geldi. Manchester United, ilk maçta 8-2 yendiği rakibini deplasmanda da mağlup etti ve zirve takibini...
EMOJİLE

İngiltere Premier Ligi’nin 22. haftasında iki dev Arsenal ve Manchester United karşı karşıya geldi. Manchester United, ilk maçta 8-2 yendiği rakibini deplasmanda da mağlup etti ve zirve takibini sürdürdü.

İngiltere Premier Lig’in 22. haftası dev bir müsabaka ile son buldu. Ligde ikinci sırada bulunan Manchester United, ilk maçta kendi evinde 8-2 mağlup ettiği Arsenal’e konuk oldu.

Emirates Stadyumu’nda oynanan müsabaka baştan sonra müthiş bir mücadeleye sahne olurken, Manchester United rövanşı da rakibine bırakmadı ve sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı.

Manchester United’ın golleri Valencia ve Welbeck’den gelirken, Arsenal’in tek golü kaptan Robin Van Persie’den geldi.

Karşılaşma karşılıklı ataklarla başladı. İki takım da rakip yarı alana çabuk geçmeyi başarsa da, son paslardaki başarısızlık golün gelmesini geciktirdi. İlk yarının en etkili ismi olan 39 yaşındaki Ryan Giggs, 45. dakikada topu harika taşıdı ve Galli yıldızın ortasında Valencia Manchester United’ı 1-0 öne geçirdi.