Trabzonspor Erteleme İçin TFF’ye Başvurdu!

Basketbol
Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacağı PSV Eindhoven maçları nedeniyle Spor Toto Süper Lig’in 27.haftasında oynayacağı Kayserispor maçının ileri bir tarihe ertelenmesi için Türkiye F...
EMOJİLE

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacağı PSV Eindhoven maçları nedeniyle Spor Toto Süper Lig’in 27.haftasında oynayacağı Kayserispor maçının ileri bir tarihe ertelenmesi için Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) başvurdu.

 TFF’ye yazılı başvuru yapan Bordo-mavili kulüp yazısına herhangi bir cevap alamadı. Muhatap bulmakta zorlanan Bordo-mavili kulübü zor bir süreç bekliyor. 16 Şubat Perşembe günü PSV Eindhoven ile oynayacak olan Trabzonspor, 19 Şubat Pazar günü Kayserispor ile oynayacak.

Ardından 23 Şubat Perşembe günü yine Hollanda ekibi ile rövanş maçı yapacak olan Bordo-mavili ekip, 26 Şubat Pazar günü sahasında Mersin İdman Yurdu’nu konuk edecek. Bu takvimi önüne alan Bordo-mavili kulüp Türk futbolu açısında önemli olan süreçte Hollanda ekibi ile oynayacağı iki maçın arasına sıkışan Kayserispor maçının ileri bir tarihe alınması için yazılı olarak yaptığı başvuruya her hangi bir yanıt alamadı.

FUTBOLCULARA ÖDÜL

Sahasında oynayacağı Gaziantepspor maçı hazırlıkları öncesinde Bordo mavili takımı takip eden basın mensupları Spor Toto Süper Lig’de 61. golün atan Burak Yılmaz’a, asist yapan Colman’a ve ilk kafa golünü atan Giray Kaçar’a plaket verdi. Trabzonspor’u izleyen basın mensupları Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu, 21. Yüzyılın En İyi Teknik Direktörleri sıralamasında 51. sırada yer alan teknik direktör Şenol Güneş’i de tebrik ederek başarıların devamını dilediler.

TRABZONSPOR GAZİANTEPSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Gaziantepspor’u konuk edecek olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana salonda çalışan Giray katılmazken, Glowacki ve Jebrin takımdan ayrı olarak koşu yaptı.

Bordo-mavili takım, koşunun ardından koordinasyon ve taktik idmanı gerçekleştirdi.