Aziz Yıldırım’a Kupalı Ziyaret

Basketbol
‘Futbolda şike’ davasının görüldüğü duruşmayı izlemeye gelen Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Fenerbahçe Universal Bayan Voleybol Takımı, Mahkeme Başkanına imzalı voleybol voleybol topunu...
EMOJİLE

‘Futbolda şike’ davasının görüldüğü duruşmayı izlemeye gelen Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Fenerbahçe Universal Bayan Voleybol Takımı, Mahkeme Başkanına imzalı voleybol voleybol topunu hediye etti. Voleybolcuları gören Aziz Yıldırım’ın duygulandığı görüldü.

GALERİYE GİTMEK İÇİN TIKLAYIN…

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada tutuksuz sanıkların savunması alınmaya devam etti. Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, duruşma devam ettiği sırada izleyici olarak salona gelen Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımını tebrik etti. Takım kaptanı Seda Tokatlıoğlu’nun sanıkların bulunduğu tarafa geçmesine izin veren Başkan Ekinci’ye, üzerinde voleybol takımı oyuncularının imzası olan top hediye edildi. Mahkeme Başkanı Ekinci, takım üyelerine seslenerek, ”Başarılarınızın devamını diliyoruz. Sizinle gurur duyuyoruz.” dedi.

Aziz Yıldırım da, salondan çıkartılmadan önce takımın bir kısmıyla selamlaşarak bir süre sohbet etti. Bu sırada Aziz Yıldırım’ın gözlerinin dolduğu ve duygulandığı görüldü.

Bu arada, bugünkü duruşmada 14 tutuksuz sanık ifade verdi. Böylece dün ve bugünkü duruşmalarda toplam 30 tutuksuz sanık dinlenmiş oldu.

Ajanslar