Galatasaray Florya’ya Elveda Diyor

Basketbol
Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda konuşan Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Florya Metin Oktay Tesisleri’nden taşınacaklarını söyledi. Aysal ayrıca, her yaz yapılan onca transf...
EMOJİLE

Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda konuşan Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Florya Metin Oktay Tesisleri’nden taşınacaklarını söyledi.

Aysal ayrıca, her yaz yapılan onca transfer ve bu hamleler için harcanan büyük meblağların zararına da değinerek geçmişteki hataların tekrarlanmaması gerektiğini vurguladı.

Ünal Aysal şunları söyledi;

"1.5 yıl içinde futbol takımı Florya’dan taşınıp daha büyük bir komplekse yerleşecek. Herkes kurumsallaşmaktan bahsediyor fakat sadece bahsediyor. Scouting sistemi kuramayıp pahalı transferler yapan bir ülkeyiz. Türk kulüpleri, İngiliz kulüplerin 6’da 1’i kadar gelir elde ediyor. Son 10 yılda 2 sezondan fazla kadroda yer alan oyuncu sayısı sadece 10. Amacım herhangi bir yönetimi eleştirmek, karalamak değil. Fakat geçmişten ders almazsak bundan sonra daha da zorlanırız. Hepimiz bu perspektiften bakmalıyız."