Fenerbahçe Kupaya Göz Kırptı!

Basketbol
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi final serisinin ikinci maçından da Fenerbahçe üstün ayrıldı. Caferağa Spor Salonu’nda G.Saray’ı 98-93 mağlup eden sarı lacivertliler, seride durumu 2-0̵...
EMOJİLE

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi final serisinin ikinci maçından da Fenerbahçe üstün ayrıldı. Caferağa Spor Salonu’nda G.Saray’ı 98-93 mağlup eden sarı lacivertliler, seride durumu 2-0’a taşıdı ve şampiyonluk yolunda avantaj elde etti.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi final serisinin ikinci maçında Fenerbahçe ile Galatasaray Medical Park karşı karşıya geldi.

Seride 1-0 üstünlüğü bulunan sarı lacivertli ekip, sahadan 98-93 üstün ayrıldı ve durumu 2-0’a getirdi.

Fenerbahçe’de Cappie Pondexter 29 sayıyla oynadı ve sahanın en skorer ismi oldu. Angel McCoughtry, Pondexter’a 20 sayıyla destek verirken Ivana Matovic 17 sayı – 5 ribaund – 5 asistle dikkat çeken isimlerden biri oldu. Nevriye Yılmaz 11 sayıyla oynarken, Birsel Vardarlı da 7 sayı – 7 ribaund – 4 asistle galibiyetle önemli rol oynadı.

Galatasaray Medical Park’ta ise Sylvia Fowles 24 sayıyla oynadı. Diana Taurasi 25 sayı – 9 asistle mağlubiyete engel olamazken, Işıl Alben de 13 sayı üretti.