Şmpiyonluk Primi Açıklandı

Basketbol
Kadıköy’deki dünkü zaferin ardından dağıtılacak şampiyonluk priminin yanı sıra başkan Ünal Aysal ve yönetici Abdurrahim Albayrak’ın da kendi ceplerinden futbolculara ek prim vereceğini açı...
EMOJİLE

Kadıköy’deki dünkü zaferin ardından dağıtılacak şampiyonluk priminin yanı sıra başkan Ünal Aysal ve yönetici Abdurrahim Albayrak’ın da kendi ceplerinden futbolculara ek prim vereceğini açıkladıkları öğrenildi. Dev maç öncesi takımın konakladığı The Plaza otele giden Aysal, futbolcularla bir konuşma yaptı.
 
PRİM açıklamak isteyen Aysal ve Albayrak’a teknik direktör Fatih Terim, 90 dakika öncesi ricada bulunarak bu rakamın ne olduğu konusunda açıklama yapmamasını istedi.
 
TERİM’İN bu tavrı sonrasında Ünal Aysal medya mensuplarının “Maç için bir prim belirlediniz mi” sorusu üzerine de Aysal, “Prim uygulaması bir sır. Bizde maç bittikten sonra primler deklare ediliyor. Daha önce deklare etmek motivasyonu bozuyor” ifadesini kullanmakla yetindi. Fatih Terim’in gündeme dahi getirilmemesini istediği primler Kadıköy’de kazanılan şampiyonluğun ardından futbolculara açıklanırken bu rakamın toplam 6 milyon Euro civarında olduğu ileri sürüldü.
 
BU arada sarı-kırmızılılar Kadıköy’de F.Bahçe’yi deviremeseler de 18. şampiyonluk sonrasında mini bir servet kazanırken, F.Bahçeliler’in kaybı da bir o kadar büyüktü. Sarı-lacivertlilerde yönetim Süper Final Şampiyonluk Grubu’nda maç maç para dağıtmayıp oyuncuları toplu halde ödüllendirmeyi planlıyordu. Ziraat Türkiye Kupası dahil 2 kupayı almaları durumunda vergiler düşüldükten sonra 8.5 milyon dolar alması beklenen futbolcular ilk hedefi ellerinden kaçırınca önemli bir kayba uğradılar.