Alex’ten düşündüren mesaj

Basketbol
Fenerbahçe kaptanı Brezilyalı Alex de Souza, twitter üzerinden taraftarları ile gerçekleştirdiği sohbette yine gündeme dair önemli konulara açıklık getirdi. Alex, "Kaptan 2013/2014 sezonunda Fene...
EMOJİLE

Fenerbahçe kaptanı Brezilyalı Alex de Souza, twitter üzerinden taraftarları ile gerçekleştirdiği sohbette yine gündeme dair önemli konulara açıklık getirdi.

Alex, "Kaptan 2013/2014 sezonunda Fenerbahçe’de futbola devam mı?" sorusuna "Evet. Futbola devam" yanıtı verdi.

Fenerbahçeli taraftarların bir kısmı bu yanıtı sarı-lacivertli takımda devam edecek şekilde algılarken bir diğer kesim ise futbol devam edecek ancak bu takım Fenerbahçe mi olacak başka bir takım mı olacak belli değil şeklinde yorumladı.

UEFA Avrupa Ligi’nde oynanan Marsilya maçında takım arkadaşı Bekir İrtegün ile yaşadığı kısa süreli tartışma ile ilgili; "Bekir’le kavga ettiniz mi?" sorusuna Alex, bir problem olmadığını yaşananların her maç saha içinde yaşanabilecek şeyler olduğunu belirterek yanıt verdi.

Brezilyalı oyuncu, yine Marsilya maçında hakem Ivan Bebek’in maç sırasında kendisinden formasını istediği, onun da maçtan sonra veriği yolundaki haberleri de "Yalan" diyerek yalanladı.

Ocak ayında takımdan ayrılacağı ve Brezilya’daki eski kulübü Cruzeiro’ya gideceği yolunda çıkan haberlerle ilgili olarak da gelen; "Kaptan Brezilya’daki takımlardan Cruzeiro 1 milyon euro teklif geldiği için şaşırmışsın. Gidecek misin yoksa Fenerbahçe’de misin?" sorusuna ise "Buradaki medya inanılmaz komik…" şeklinde imalı bir cevap verdi.

Ayrıca Cruzeiro’dan teklif alıp almadığına dair gelen soruya da net bir şekilde hayır cevabını verdi.