Alex çılgınlığı bitmiyor

Basketbol
Yaşanan ayrılık, tarafların açıklamaları, taraftarın tepkisi ve ülke gündeminde ana haber bültenlerinde ilk haber olarak duyurulan bir basın toplantısı.   Edirne’de yaşanan bir olay ise bu ...
EMOJİLE

Yaşanan ayrılık, tarafların açıklamaları, taraftarın tepkisi ve ülke gündeminde ana haber bültenlerinde ilk haber olarak duyurulan bir basın toplantısı.
 
Edirne’de yaşanan bir olay ise bu olayın Türkiye ekseninde ne denli yaşandığına dair adeta en güzel örnek. ABD’deki Hollywood Bulvarı’nda bulunana "Şöhretler Kaldırımı"ndan esinlenerek yapılan kaldıırımlarda Türkiye’de 4 büyük takımda forma giyen ünlü oyuncuların isimleri de yazılacak.
 
Yapımı tamamlanan Fenerbahçe kaldırımındaki futbolcu isimlerinin çoğu da tamamlanmış durumda. Bunlardan en dikkat çekeni heykeli dikilen, otoriteler tarafından "efsane mi değil mi?" tartışmalarının merkezine çekilen Brezilyalı Alexsandro de Souza.
 
Öte yandan çoğunluğu Galatasaray ve Beşiktaş taraftarı olan Florya’daki İstanbul Akvaryum Yönetimi, Alex’e yapılan haksızlığa dikkat çekmek için akvaryumda bulunan Limon cinsi köpekbalığına Alex ismini vermişti.