Alex, evinden gözyaşları içinde ayrıldı

Basketbol
Fenerbahçe’den ayrılan Alex de Souza Beykoz’daki evine veda etti. Alex, kendisine sevgi gösterilerinde bulunan Fenerbahçelileri selamladı. Oldukça üzgün olduğu görülen Alex’in evden ...
EMOJİLE

Fenerbahçe’den ayrılan Alex de Souza Beykoz’daki evine veda etti. Alex, kendisine sevgi gösterilerinde bulunan Fenerbahçelileri selamladı. Oldukça üzgün olduğu görülen Alex’in evden ayrılması sırasında ağlama sesleri yükseldi.

Alex, memleketi Brezilya’ya gitmek üzere Acarkent’te yaşadığı evden ayrıldı. Yanında eşi ve çocuğu bulunan Alex’e tercümanı da eşlik etti. Çok sayıda Fenerbahçe taraftarı Alex’e sevgi gösterilerinde bulundu. Ünlü futbolcu da onları el sallayarak selamladı. Ailesi ile evden ayrılırken, Alex’in çok üzgün olduğu gözlendi. Bir kişiye sarılarak vedalaşan Alex’in ayrılmasının ardından, taraftarlar arasında ağlama sesleri yükseldi.

Taraftarlar, Alexi taşıyan aracı konvoy oluşturarak takip etti. Sabiha Gökçen Havalimanı’na doğru yola çıkan Brezilyalı futbolcu bu akşam uçakla İstanbul’dan ayrılacak.