“Hep eziliyoruz, yeter artık!”

Basketbol
Eskişehirspor ile Fenerbahçe arasında oynanan mücadelenin 27. dakikasında Caner Erkin kırmızı kart gördü. Fenerbahçeli futbolcular hakem Fırat Aydınus’un etrafında toplanırken, Aykut Kocaman sah...
EMOJİLE

Eskişehirspor ile Fenerbahçe arasında oynanan mücadelenin 27. dakikasında Caner Erkin kırmızı kart gördü. Fenerbahçeli futbolcular hakem Fırat Aydınus’un etrafında toplanırken, Aykut Kocaman sahaya girdi. Çok sinirlenen Aykut Kocaman Aydınus’a tepki gösterdi.

Aykut Kocaman maçtan sonra Lig TV’ye çok sert açıklamalar yaptı. Adeta sinirden konuşamayan Kocaman, "Bazen futbolu terk etmek istiyorum. Fırat Aydınus önyargılı" dedi.

Kocaman şunları söyledi: "Maç değerlendirmesi yapmayacağım. Değerlendirmeyi Merkez Hakem Kurulu ile Fırat Aydınus yapmalı. Fenerbahçe’nin cezası bitmedi sanki. 3 Temmuz’dan bu yana yapılmayan kalmadı. Böyle bir şey yok. Hep eziliyoruz, yeter artık. Maçı terk edip gidecektim. Hatta bazen insan futbolu terk etmek istiyor. Fırat Aydınus’un önyargılı olduğunu düşünüyorum. Büyük bir takımın kaderiyle böyle oynanamaz. Ayıp, yazıklar olsun. Bir hakem kendisini tatmin etmek ister gibi, 105 yıllık bir kulübe bunları yapamaz"