Yobo’dan korkutan itiraf

Basketbol
Joseph Yobo’dan samimi itiraflar geldi. Yobo, “İlk kez sakatlık yaşıyorum ve ilk kez bunun yüzünden milli takıma gidemiyorum. Defans güvenliği Fenerbahçe’de iyi olduğu sürece takım ç...
EMOJİLE

Joseph Yobo’dan samimi itiraflar geldi. Yobo, “İlk kez sakatlık yaşıyorum ve ilk kez bunun yüzünden milli takıma gidemiyorum. Defans güvenliği Fenerbahçe’de iyi olduğu sürece takım çok daha iyi olacaktır. Ben iyileştim, Meireles iyileşti, Topal iyileşti. Bunun sonucunda da ne kadar iyi takım olduğumuzu gösteriyoruz, daha da iyi olacağız. Ben sağlık kontrolünden geçtiğimde doktorlar şaşırmıştı. Bana en az 5 yıl daha futbol oynayacağımı söylemişlerdi. Onun için kendimi iyi hissediyorum. Futbolu ve ailemle yaşamayı çok seviyorum. Aykut hoca ile de çok iyi bir ilişkimiz var. Her yerde beni örnek gösteriyor olması beni gururlandırıyor” diye konuştu.

Marsilya maçında attığı nefis gol ile gündeme gelen Bekir İrtegün’e de övgüler yağdıran Joseph Yobo, “Bekir’in özel hayatına dikkat etmesi ve kendi adına iyi çalışması ona bugünleri yaşattı. Çalışmanın ne kadar önemli olduğunu tüm takıma gösterdi. Eksik olmadığımız zaman da büyük işler yapacağımızı düşünüyorum. Ayağımız yere bastığı zaman ve sakin olduğumuzda Avrupa’da başarılı olacağımızı sanıyorum” dedi.