Simeone: “Arda ve Falcao ilgiyi hak ediyor

Basketbol
Takımın en üst seviye futboluna ulaşması için elinden geleni yaptığını belirten başarılı teknik patron, "Oyuncularımı tanıyorum ve bunları başarabileceklerine inancım tam. Ama kesinlikle gelişmem...
EMOJİLE

Takımın en üst seviye futboluna ulaşması için elinden geleni yaptığını belirten başarılı teknik patron, "Oyuncularımı tanıyorum ve bunları başarabileceklerine inancım tam. Ama kesinlikle gelişmemiz gerektiğinin farkındayız." dedi.

Atletico Madrid’in yıldız oyuncuları Arda Turan ve Radamel Falcao hakkında özel olarak konuşan Simeone, "İnsanlar Falcao ve Arda’yı çok seviyorlar. Onlar takımdaki en iyi iki oyuncumuz. Arda’nın transferiyle ilgili söylenenlerin başka yerlere çekildiğini düşünüyorum. Şu anda önemli olan bugündür. Gelecekte oyuncularımızın ayrılacağı zaman gelirse o zaman konuşuruz. Falcao ve Arda bizim oyuncularımız. Her ikisi de laflarla değil oynadıkları futbolla kendilerini konuşturuyorlar. Önemli olan tek şey ikisinin de takımın en iyi oyuncuları olduğudur." ifadelerini kullandı.

Yaptıklarıyla yetinmek istemediklerini ve daha önlerinde çok yol olduğunu söyleyen Diego Simeone, "Sürekli çalışmak ve kendimizi geliştirmek zorundayız. Eğer çalışmayı bırakırsak o zaman takım zarar görür ve geriye doğru gider. Bizim gerçek bir takım olmamız en büyük özelliğimiz. Eğer hem lig de hem de Avrupa Ligi’nde hedeflerimizi başarmak istiyorsak mücadelemizi sürdürmeliyiz." diye konuştu.

goal.com