Trabzon’da Zokora, Beşiktaş’ta Gökhan cezalı

Basketbol
Beşiktaş’ta ise dördüncü sarı kartını gören Gökhan Süzen cezalı konumuna düştü. Siyah-beyazlı oyuncu, gelecek hafta Kasımpaşa maçında takımda yer alamayacak. Bu sezon sakatlıklardan sorun yaşaya...
EMOJİLE

Beşiktaş’ta ise dördüncü sarı kartını gören Gökhan Süzen cezalı konumuna düştü. Siyah-beyazlı oyuncu, gelecek hafta Kasımpaşa maçında takımda yer alamayacak.

Bu sezon sakatlıklardan sorun yaşayan Beşiktaş’ta Trabzonspor maçında da iki oyuncu sakatlandı. Maç başlamadan ısınırken sakatlanan Mcgregor sahaya çıkamayıp yerini Cenk’e bıraktı.

Ersan’da ilk yarının sonlarına geçirdiği sakatlığın ardından ikinci yarı sahaya çıkamadı. Bu oyuncunun yerine Escude görev yaptı.

Karşılaşmanın 61. dakikasında bir grup taraftar Kulüp Başkanı Sadri Şener’i istifaya davet ederken, sahaya da maytap attılar.

Polis kale arkası tribünündeki bu küçük gruba biber gazıyla müdahale etti. Birkaç taraftarın bu sırada gazdan etkilendiği gözlendi. Maytap attıkları belirlenen bazı taraftarlar polis tarafından tribünden çıkarıldı.

tumspor