“Futbolun Erdoğan’ı olmak istiyorum”

Basketbol
G.Saray-Real Madrid maçını izlemek için İstanbul’a gelirken, feribotta gazetecilerle sohbet eden deneyimli çalıştırıcının sözleri şöyle: "Gazeteciler teknik direktör gibi düşünemez. Çünkü 7...
EMOJİLE

G.Saray-Real Madrid maçını izlemek için İstanbul’a gelirken, feribotta gazetecilerle sohbet eden deneyimli çalıştırıcının sözleri şöyle:

"Gazeteciler teknik direktör gibi düşünemez. Çünkü 7 gün idmanları izleyemezler. Samet Aybaba’nın üzerine çok gidiliyor. Çıkardığı 11’i görünce orta sahayı kalabalık yaparak hücum odaklı bir futbol oynayacağını düşündüm. Ben de ona göre tedbir almıştım. Sonuçta Samet de bizim zaaflarımızı kullanmak isteyecekti ama biz daha etkili oynayarak galip geldik.

"FUTBOLUN TAYYİP ERDOĞAN’I OLMAK İSTİYORUM"

Bursa’daki hedefim 1-3-5 sıralamasından çok Avrupa’da oynaması. Türkiye’de futbol istenilen yere gelemiyor. En önemli hedefim futbolun Tayyip Erdoğan’ı olmak. Sayın başbakan siyaseti düzeltti. Ben de Türkiye’de futbolu düzelteceğim."

Daha önce hareketleri Fatih Terim’e benzetilen Hikmet Karaman, bu benzetmeye karşı çıkarak ‘benim nerem Fatih Terim’e benziyor’ şeklinde bir ifade kullanmıştı. Karaman karşı çıktığı bu benzetmeyle ilgili olarak, "Ben Hikmet Karaman’ım. Benim doğum tarihim belli, yaşadığım yer belli, gelişmekte olduğum yer belli. Farklı insanlarız, ama maç içinde birbirine benzer duygular yaşayabiliriz. Alex Ferguson’un sakız çiğnerken, oyunun gidişatında beden dili ile neler yaptığını görmüyor musunuz? Bizim de beden dillerimiz benzeyebilir. Ama bunu farklı yönlere çekmek abartma oluyor. Ben benim" diyerek serzenişte bulunmuştu.

Aktif haber