Draxler’e 100 milyon euro!

Basketbol
Schalke Genel Menajeri Horst Heldt, son dönemde adı Avrupa’nın dev isimleri ile anılan Julian Draxler’i kesinlikle takımdan göndermeyi düşünmediklerini ifade etti. 19 yaşındaki oyuncunun a...
EMOJİLE

Schalke Genel Menajeri Horst Heldt, son dönemde adı Avrupa’nın dev isimleri ile anılan Julian Draxler’i kesinlikle takımdan göndermeyi düşünmediklerini ifade etti.

19 yaşındaki oyuncunun adı geçtiğimiz süre zarfında Juventus, Inter, Bayern Munih ve Real Madrid gibi kulüplerle birlikte geçiyor. Fakat Schalke’de futbolu yöneten isim olan Heldt, Bild’e yaptığı açıklamada spekülasyonlara rağmen Draxler’i kesinlikle bırakmayacaklarını vurguladı.

Heldt, "Sözleşmesinde serbest kalma maddesi bulunmuyor. Bizim de Draxler’i satmaya kesinlikle niyetimiz yok. Draxler de kendisini burada çok iyi hissediyor. Zaten şimdiden Schalke’nin bayrak isimlerinden biri oldu." sözleriyle Draxler’in Schalke için önemini vurguladı.

Heldt, "Draxler’i İspanya’da hayali kurduğu kulüplerde oynamak istemesinden dolayı suçlayamayız. Barça veya Real Madrid dan biri 100 milyon avroyla gelirse, teklifi düşünürüz. Bayern’e gelince. O bölgede zaten çok fazla oyuncuları var." diyerek sadece astronomik bir ücret karşılığında Draxler’e izin vereceklerini belirtti.

Draxler’in Schalke ile 2016’ya kadar sözleşmesi bulunuyor.

Goal.com