Gençlerin Son Gözdesi Trikke

Spor Güncel
Time dergisinde yer alan habere göre, 3 tekerlekli elektrikli scooter saatte yaklaşık 30 km hız yapabiliyor. Trikke 20 yıldır ilginç üç tekerlekli araçlar yapıyor, fakat yeni Tribred Pon-e modeli (Pon...
EMOJİLE

Time dergisinde yer alan habere göre, 3 tekerlekli elektrikli scooter saatte yaklaşık 30 km hız yapabiliyor. Trikke 20 yıldır ilginç üç tekerlekli araçlar yapıyor, fakat yeni Tribred Pon-e modeli (Pony diye biliniyor) tepelere çıkabiliyor ve yorgun olduğunuzda sizi hareket etmeksizin evinize götürebiliyor. Diğer tüm Trikke’ler gibi ağırlığınızı idare ederek hız kazanmasını sağlıyor.

Kolayca katlanabilen Trikke scooterlar, arabanın bagajına sığabiliyor. Yetişkinler için 250 dolardan başlayan araçların yeni elektrikli modeli olan Pon-e’nin fiyatı ise bin 700 dolar. Önceki bazı Trikke modelleri kısa ömürlü piller bulunuyorken, yeni modelde 32 km gitmesini sağlayan lityum iyon piller kullanılıyor. Aracınızın tamamen şarj olması için sadece 5 saat gerekiyor. Bu da elektrik faturanıza çok az yansıyor.

Bir kez bu aracı kullanmaya başladığınızda ve buna alıştığınızda bir daha bu eğlenceden vazgeçemediğinizi belirten, Trikke temsilcileri, eğer ne yaptığınızı bilirseniz gün içinde üç tekerleklilerle yaklaşık 160 km yol gidebileceğinizi söylüyorlar.