Sıra Sultanlarda!

Spor Güncel
25 Eylül-4 Ekim tarihleri arasında Polonya‘nın Lodz, Wroclaw, Bydgoszcz ve Katowice kentlerinde yapılacak olan şampiyonada, Türkiye’nin yanı sıra 42 ülke mücadele edecek. (A) Milli Bayan T...
EMOJİLE

25 Eylül-4 Ekim tarihleri arasında Polonya‘nın Lodz, Wroclaw, Bydgoszcz ve Katowice kentlerinde yapılacak olan şampiyonada, Türkiye’nin yanı sıra 42 ülke mücadele edecek.

(A) Milli Bayan Takımı, Wroclaw kentindeki (B) Grubu maçlarında İtalya, Almanya ve Fransa gibi 3 güçlü rakiple gruptan çıkmak için çaba gösterecek. Grup maçlarında ilk 3 takım arasına giren ekipler, play-off grubuna yükselecek.

TAKIM KADROSU VE GRUP MAÇLARI

İtalyan antrenör Alessandro Chiappini yönetimindeki (A) Milli Bayan Voleybol Takımı‘nın kadrosu ve (B) Grubu’ndaki maç programı şöyle: Sinem Mavili (takım menajeri), Alessandro Chiappini (antrenör), Nicola Negro (yardımcı antrenör), Alper Hamurcu (istatistik antrenörü), Cem Ergenç (doktor), Alessandro Fazio (fizyoterapist), Pelin Çelik, Özge Kırdar, İpek Soroğlu, Bahar Toksoy, Ayşe Gökçen Denkel, Deniz Hakyemez, Seray Altay, Gözde Kırdar, Elif Onur, Meryem Boz, Nihan Yeldan, Gizem Güreşen.

GRUP MAÇLARI

Türkiye-Fransa 25 Eylül Cuma (14:00)
İtalya-Türkiye 26 Eylül Cumartesi (14:00)
Almanya-Türkiye 27 Eylül Pazar (16:30)