Federer’in İşi Bu Defa Zor!

Spor Güncel
Dünyanın 2 numarası ancak Wimbledon’ın 1 numaralı seri başı Roger Federer, 7. Wimbledon şampiyonluğunu hedeflediği turnuvada zor bir kura çekti. 3 kez Wimbledon finalisti ve dünyanın eski bir nu...
EMOJİLE

Dünyanın 2 numarası ancak Wimbledon’ın 1 numaralı seri başı Roger Federer, 7. Wimbledon şampiyonluğunu hedeflediği turnuvada zor bir kura çekti. 3 kez Wimbledon finalisti ve dünyanın eski bir numarası Andy Roddick, 2008 Avustralya Açık Şampiyonu Novak Djokovic ve 2002 Wimbledon Şampiyonu Lleyton Hewitt, Federer’le tablonun aynı yarısında yer aldı.

Dünyanın 1 numarası ve 2008 Wimbledon Şampiyonu Rafael Nadal’ın bulunduğu tablonun alt kısmındaysa ev sahibi Andy Murray’nin yanı sıra son 2 yılın Roland Garros finalisti Robin Soderling dikkat çekiyor.

Tek kadınlarda ise 1 ve 2 numaralı seribaşları Serena ve Venus Willliams kardeşler, kariyerlerinde 5. kez Wimbledon finalinde karşı karşıya gelebilirler.

3 Wimbledon şampiyonluğu bulunan Serena Williams, 2004 şampiyonu Maria Sharapova ve Roland Garros finalisti Samantho Stosur’la tablonun aynı yarısında yer aldı. Wimbledon’da 5 şampiyonluğu bulunan Venus Williams ise Kim Clisjters ve Justine Henin‘le birlikte ana tablonun alt kısmında bulunuyor.

Wimbledon Tenis Turnuvası, 21 Haziran’da başlayacak ve 4 Temmuz’daki tek erkekler finaliyle sona erecek. Turnuva 2 hafta boyunca NTV Spor’dan naklen yayınlanacak.