Fenerbahçe, Batman Karşısında

Spor Güncel
Milli maç arasında Batman Petrolspor ve 72 Batmanspor karması ile özel bir maç yapmak için Batman’a giden Fenerbahçe, Batman Havaalanı’nda coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Batm...
EMOJİLE

Milli maç arasında Batman Petrolspor ve 72 Batmanspor karması ile özel bir maç yapmak için Batman’a giden Fenerbahçe, Batman Havaalanı’nda coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Batman ve çevre illerden gelenler, Fenerbahçe lehine tezahüratlar yapıp, yöneticiler ve futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu.

Fenerbahçemiz ile Batman Karması arasındaki özel maç, Batman 16 Mayıs Şehir Stadı’nda saat 15.00’te başlayacak. FB TV ekranlarından da canlı yayınlanacak maç sonrası kafilemiz özel bir uçakla İstanbul’a dönecek. Fenerbahçe’nin 18 kişilik maç kadrosunda ise şu oyuncular yer alıyor:

Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Ertuğrul Taşkıran, Hasan Erbey, Okan Alkan, Fabio Bilica, Bekir İrtegün, İlhan Eker, Caner Erkin, Devrim Can Beyaz, Mehmet Topuz, Cristian Baroni, Gökay İravul, Alex de Souza, Kazım Kazım, İsmail Aslan, Doğukan Genç, Berkay Öztuvan.