İşte Hagi’nin 2. Arda’sı

Spor Güncel
Tam 5 yıl önce G.Saray’ın başındayken Arda’yı ortaya çıkaran Hagi, şimdi de istikrarı yakalayamayan Emre Çolak’ı parlatmaya çalışıyor. Rumen çalıştırıcı Emre’ye uzun dönemli, ö...
EMOJİLE

Tam 5 yıl önce G.Saray’ın başındayken Arda’yı ortaya çıkaran Hagi, şimdi de istikrarı yakalayamayan Emre Çolak’ı parlatmaya çalışıyor. Rumen çalıştırıcı Emre’ye uzun dönemli, özel çalışma programı uygulamaya başladı.

Sarı-Kırmızılı takımın geçtiğimiz sezon hazırlık kampında parıldayan ancak daha sonra beklenen şansı bulamayan genç yıldızı Emre Çolak’la yakından ilgilenen Rumen teknik adam, Fenerbahçe ve Antalyaspor maçlarında Emre’yi sahaya sürerek ona duyduğu güveni gösterdi.

Hagi’nin Emre ile antrenmanlarda da özel olarak ilgilendiği ve tıpkı Arda gibi genç oyuncusunun da büyük bir çıkış yapmasını beklediği ifade ediliyor. Hocasının kendisine gösterdiği ilgiden ve verdiği şanslardan da son derece memnun olan genç yıldızın ise büyük bir hırsla çalışmaya devam ettiği öğrenildi.

YÖNETİCİLERE UMUT AŞILADI

Rijkaard döneminde zaman zaman kadroya girebilen Emre, daha ilk iki haftasında Hagi’nin ikinci yarılarda şans verdiği oyuncuların başında geldi. Emre’nin son derece yetenekli bir oyuncu olduğunu söyleyen Rumen hocanın, yöneticilere de genç oyuncuyu övdüğü öğrenildi