Adebayor Madrid’e!

Spor Güncel
Gonzalo Higuain’in uzun süreli sakatlığı nedeniyle forvet hattına mutlak bir takviye yapılmasını isteyen Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun son gözdesinin Emmanuel Adebayor old...
EMOJİLE

Gonzalo Higuain’in uzun süreli sakatlığı nedeniyle forvet hattına mutlak bir takviye yapılmasını isteyen Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun son gözdesinin Emmanuel Adebayor olduğu öğrenildi.

Marca Gazetesi’nde yer alan haberde, Manchester City’de hocası Roberto Mancini’yle pek iyi anlaşamayan Togolu golcünün yarım sezonluğuna ‘Beyaz Şimşekler’e transfer olabileceği ifade edilirken, bonservisinin sezon sonunda İngiliz kulübünden alınabileceği belirtildi. Premier Lig’de geçtiğimiz yıl 26 maçta 14 gol kaydeden Adebayor; Tevez, Silva ve Balotelli gibi nitelikli hücum oyuncuları nedeniyle bu sezon takımında çok fazla şans bulamıyor. Ligde bu sezon 8maçta sadece bir kez rakip fileleri havalandıran Adebayor’un R.Madrid’e transfer olması durumunda Şampiyonlar Ligi’nde de forma giymesinde herhangi bir sakınca bulunmuyor.

DZEKO DA CİTY’YE
Santrfor mevkiinde Santa Cruz’u gözden çıkaran ve Adebayor’la da yolları ayırma aşamasında olan M.City’de bu transferler Wolfsburg’un golcüsü Edin Dzeko’ya bağlı. Dzeko’nun M.City’ye transferinin kesinleşmesi halinde Adebayor’un da Real Madrid’e gitmesine kesin gözüyle bakılıyor.