2011 Kış Oyunları Açılış Bileti Tükendi

Spor Güncel
27 Ocak – 6 Şubat 2011 günlerinde yapılacak 2011 Kış Oyunları’nın açılış töreni için geçtiğimiz 1 Ocak’ta satışa sunulan biletlerin tükendi. 2011 Kış Oyunları Seyirci Hizmetleri ve B...
EMOJİLE

27 Ocak – 6 Şubat 2011 günlerinde yapılacak 2011 Kış Oyunları’nın açılış töreni için geçtiğimiz 1 Ocak’ta satışa sunulan biletlerin tükendi. 2011 Kış Oyunları Seyirci Hizmetleri ve Biletleme Komitesi Başkanı Dursun Katkat, 5 günde 13 bin 500 bilet satıldığını söyledi. Açılış törenine büyük bir ilginin olduğunu kaydeden Katkat, "Sporseverlerin büyük ilgi gösterdiği Cemal Gürsel Stadı’ndadaki açılış töreni için ayrılan biletler tükendi. Avrupa, Amerika ve Kanada’dan gelecek farklı gruplar için 500 kişilik bilet rezervasyonu yapıldı. Bu grupların gelmemesi durumunda 500 kişilik rezervasyon biletleri de yeniden satışa sunulacak" dedi.

 

Kış oyunları turnuvalarını izlemek için şuana kadar 6 bin kişinin internet üzerinden bilet aldığını kaydeden Katkat, "Biletix, 12 Ocak’tan itibaren Atatürk Üniversitesi yerleşkesi içerisindeki bowling salonunda, Erzurum AVM’de ve Cumhuriyet Caddesi’ndeki Kar Spor Mağazası’nda stant açacak. Bu üç noktada bilet satışı yapılacak ve daha önce alınan online biletlerin teslimi yapılacak" diye konuştu.

 

Yeni Şafak