‘G.Saray İyi Olsa Ben Gelmezdim’

Spor Güncel
Rumen hoca, Kazım konusundaki açıklamalarının ardından, ‘Yönetime transferle ilgili bir liste verdim. Bu listede yer alan bazı isimler oluyor, bazıları olmuyor. Ben takımın ihtiyacı olan bütün o...
EMOJİLE

Rumen hoca, Kazım konusundaki açıklamalarının ardından, ‘Yönetime transferle ilgili bir liste verdim. Bu listede yer alan bazı isimler oluyor, bazıları olmuyor. Ben takımın ihtiyacı olan bütün oyuncuların bir an önce takıma katılmasını istiyorum. Maçların başlamasına az bir zaman kaldı, hazır olmamız gerekiyor’ diye konuştu.

5 YILDIZLI OYUNCU
HAGİ 5 yıldızlı stada 5 yıldızlı oyuncular gerektiğini ellerindeki Baros, Arda ve Barış’ın bu kategoride olduğunu söyledi. Kampa geç katılan Pino ve İnsua’ya kızgın olduğunu da belirten Hagi, ‘Misimoviç konusu ise benim için kapanmıştır’ diye konuştu.

Taraftardan sabırlı olmalarını da isteyen ve bu kelimeyi Türkçe olarak sık sık vurgulayan Rumen hoca, ‘Takımın durumu iyi olsa, ben burada olmazdım. Baskıyı ve sorumluluğu aldım’ dedi.

‘I LOVE YOU HAGİ’
G.Saraylı oyuncular çalışmayı hafifleten hocalarına, ‘I love You Hagi!’ diye bağırarak teşekkür ettiler. Koşuda Hagi, tavşan olarak seçtiği Sabri’ye kronometre verdi. Ancak kimse onun istediği zamanı tutturamadı.