Andre Santos’un Psikolojik Savaşı

Spor Güncel
SABAH Gazetesi’ne verdiği röportajla gündeme oturan Andre Santos, Fenerbahçe’de tartışılan isim olmaya devam ediyor. Brezilyalı oyuncu, röportajdan sonra yaptığı hareketlerle de adeta bir ...
EMOJİLE

SABAH Gazetesi’ne verdiği röportajla gündeme oturan Andre Santos, Fenerbahçe’de tartışılan isim olmaya devam ediyor. Brezilyalı oyuncu, röportajdan sonra yaptığı hareketlerle de adeta bir psikolojik savaş veriyor. İşte ‘mutsuzları’ oynayan Brezilyalı’nın icraatları:

 

Röportajında "Kocaman beni sevse de sevmese de, güvense de güvenmese de, oynasam da oynamasam da Fenerbahçe ile sözleşmem var. Beni isteyenlerle anlaşılmazsa sözleşmem bitene kadar buradayım" dedi. Bu sözlerle, kendisinden bonservis beklentisi olan yönetimin, transferde elini zayıflattı.

 

Ülkesi Brezilya’da devre arası tatilini geçirirken, arkadaşlarıyla eğlendiği bir gecenin fotoğrafını kendi Twitter hesabından yayınladı. Özellikle Başkan Aziz Yıldırım’ın böyle bir görüntü sonrasında kendisine tepki vereceğini biliyordu.

 

İlk yarının bitimiyle idman programının uygulanıp uygulanmadığını kontrol için herkese dağıtılan polar saati Brezilya’da bıraktı. Sezon başında çok eleştirilmesine rağmen, ikinci yarı hazırlıklarına da 4-5 kilo fazlayla geldi.

 

İSPANYA’DAN TEKLİF VAR

 

Teknik direktör Aykut Kocaman, Andre Santos konusunda çekimser kalan yönetime taviz vermiyor. Kocaman’ın ‘gönderelim’ kararından vazgeçmemesi üzerine sarı-lacivertli yöneticiler oyuncuyu en az zararla elden çıkarmanın yollarını arıyor. Son dönemde Brezilya Milli Takımı forması da giyen Andre Santos için menajerler aracılığıyla İspanyol takımlarından gelen tekliflerin değerlendirmesi yönünde karar alındı. Fenerbahçe’deki geleceği pek uzun görünmeyen oyuncunun, devre arasında olmasa bile sezon sonunda kesin olarak gönderileceği gelen haberler arasında.

 

Sabah