Fenerbahçe Alex’le Yeniden Anlaştı

Spor Güncel
Fenerbahçe’de takımda kalıp kalmayacağı yılan hikayesine dönen kaptan Alex de Souza’nın sözleşme krizi çözüldü.   Fenerbahçe kaptanı Alex, yönetimin tüm şartlarını kabul etti. 1+1 söz...
EMOJİLE

Fenerbahçe’de takımda kalıp kalmayacağı yılan hikayesine dönen kaptan Alex de Souza’nın sözleşme krizi çözüldü.

 

Fenerbahçe kaptanı Alex, yönetimin tüm şartlarını kabul etti. 1+1 sözleşmeye "evet" diyen Brezilyalı yıldız yıllık ücretinde de bir milyon euro indirime gitti, 2.5 milyon euroya razı geldi

 

Antalya kampında Başkan Aziz Yıldırım’ın tam yetki verdiği yönetici Ali Yıldırım ile masaya oturan Brezilyalı yıldızın, "Benim önceliğim her zaman Fenerbahçe. Buradan ayrılmak istemiyorum. Ama sizin herhangi bir adım atmamanız beni umutsuzluğa itti" dediği öğrenildi.

 

Kaptan olarak takım içindeki ücret dengesinin bozulmasını istemediğini belirten Alex’in Fenerbahçe Yönetimi’nin sunduğu şartları düşünmeden kabul ettiği bildirildi.

 

Fenerbahçe’den yıllık 3.5 milyon euro alan Brezilyalı yıldızın yeni sözleşmede ücreti 2.5 milyon euroya düşecek. Sarı-lacivertli yönetim önümüzdeki sezon sonu opsiyonu uzatmaya karar verirse yeni bir rakam belirlenecek.

 

Alex’in alacağı ücret konusunda yaptığı jeste karşılık Fenerbahçe Yönetimi’nin şampiyonluk halinde Brezilyalı yıldıza ekstra bir ödemede bulunacağı da öğrenildi. Fenerbahçe ile her konuda anlaşmaya varan Brezilyalı yıldızın bu hafta içinde resmi imza atacağı belirlendi.

 

Milliyet