İverson Gidiyor mu?

Spor Güncel
Beşiktaş Kulübü, büyük umutlarla transfer ettiği “The Answer” (Cevap) lakablı NBA patentli ünlü yıldız Allen Iverson’la yolları ayırma aşamasına geldi. Siyah-Beyazlı kulüp, ABD&rsquo...
EMOJİLE

Beşiktaş Kulübü, büyük umutlarla transfer ettiği “The Answer” (Cevap) lakablı NBA patentli ünlü yıldız Allen Iverson’la yolları ayırma aşamasına geldi.

Siyah-Beyazlı kulüp, ABD’deki doktoru James Andrews’ın “Mayıs’a kadar ilaçla tedavi edeceğiz. Olmazsa daha sonra ameliyat söz konusu olabilir” açıklaması sonrası Iverson’dan ümidini iyiden iyiye kesti. Yönetimin birkaç gün içinde masaya oturup 2 yıllık (1+1) anlaşması olan oyuncunun gelecek yıla dair olan sözleşmesini fesh etmeyi planladığı öğrenildi.

DİNLENDİRİLMESİ ZORUNLU
Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren, Allen Iverson’ın mayıs ayına kadar dinlendirilmesinin zorunlu olduğunu, Iverson’ın ABD’de tedavisini sürdüren Dr. James Andrews’tan bu yönde bir rapor aldıklarını bildirdi. Düren, rapora ilişkin şu bilgileri verdi: Iverson’un sağ bacağındaki lezyonun tanısı ektopik kalsifikasyon olup herhangi bir tümoral oluşum söz konusu değildir. Bu hastalık, bu yerleşim yerinde çok nadir görülen bir durum olup tıp literatüründe tarif edilmiş dört vaka bulunmaktadır. Hastalığa cerrahi müdahale riskli bulunmuş olup ilaçla enjeksiyon tedavisi yapılmış ve bu kireçlenme bölgesi eritilmeye çalışılmıştır. Bu yıl mayıs ayına kadar oyuncunun dinlenmesi gerekli olup bu tarihte şikayetlerine göre cerrahi tedavi düşünülebilecektir.

Düren, oyuncunun özel durumu ile ilgili yönetimin önümüzdeki günlerde bir karar alacağını sözlerine ekledi.

HT