Quaresma’nın Kaçış Planı

Spor Güncel
Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Quaresma’dan Siyah- Beyazlı taraftarları üzecek bir haber geldi. Portekizli yıldız, menajeri Jorge Mendes’e haber yollayarak, "Sezon sonunda gelec...
EMOJİLE

Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Quaresma’dan Siyah- Beyazlı taraftarları üzecek bir haber geldi. Portekizli yıldız, menajeri Jorge Mendes’e haber yollayarak, "Sezon sonunda gelecek teklifleri değerlendirelim" dedi.

 

VİTRİN YAPACAĞIM

Portekiz Milli Takımı’yla bugün Arjantin’e karşı oynayacak olan Quaresma, menajerine iyi bir vitrin yapma şansı yakaladığını belirterek, "Yeniden milli takıma çağrıldım. Bunun devamı gelecektir. Beşiktaş’la Avrupa kupalarında da ilerleyeceğimizi düşünüyorum. Bunları değerlendirelim. Teklifleri kaçırmayalım" dediği kaydedildi.

 

BEŞİKTAŞ DA KAZANSIN

Menajeriyle yaptığı toplantıda Beşiktaş’ın menfaatlerinin de önemli olduğunu belirten Quaresma’nın, "Siyah- Beyazlı kulüp bana kucak açtı, sahip çıktı. Yeniden gündeme geliyorsam Beşiktaş’ın sayesinde. O yüzden, Siyah-Beyazlı kulübün de menfaatlerinin sağlanacağı yüksek bir bensorvis bedeliyle gitmek istiyorum" dediği de sızan haberler arasında yer alıyor.

 

BAŞKAN’DAN YEŞİL IŞIK

Quaresma’yı satmak istemeyen Yıldırım Demirören’in, "Kulübün menfaatleri de önemli" diyerek bir anlamda yeşil ışık yaktığı kaydedildi.

 

Sabah