Beşiktaşlılar’ı Şok Edecek İddia!

Spor Güncel
TFF İstanbul İl Başkanı ve Amatör Şubeler Yöneticisi aynı zamanda Beşiktaş Kulübü kongre üyesi Yemen Ekşioğlu şok açıklamalarda bulundu. İşte Ekşioğlu’nun İnönü stadı ile ilgili yaptığ...
EMOJİLE

TFF İstanbul İl Başkanı ve Amatör Şubeler Yöneticisi aynı zamanda Beşiktaş Kulübü kongre üyesi Yemen Ekşioğlu şok açıklamalarda bulundu.

İşte Ekşioğlu’nun İnönü stadı ile ilgili yaptığı çarpıcı açıklamalar;

"Bugün 9 şubat 2011 olduğunu nasıl biliyorsam Anıtlar Kurulu’ndan stad yıkımı içinde izin çıkmadığını o kadar çok iyi biliyorum. Beşiktaş taraftarını, genel kurul üyelerini kandırmaya kimsenin hakkı yok çıksınlar açıklasınlar."

"Anıtlar kuruluna proje sunuldu 365 gün işleyecek bu projeyle Beşiktaş’ın kasasına girecek olan yılda 65-100 milyon euro gibi bir para engelleniyor. Diyorlar ki Anıtlar Kurulu sadece "SİT"e izin verdi. Bu karar gözlerine girsin ‘özellikle altını çizerek söylüyorum’ gözlerine girsin."

"Otellere izinler veriliyor ama İnönü’ye gelince ‘hayır olmaz’ deniliyor. Bu nasıl bir mantıktır. Fenerbahçe’nin de Galatasaray’ın da Beşiktaş’ın da stadları kiralıktır. Kendi mallari değildir ama kullanım hakları ile kazanacakları paralar kimseyi ilgilendirmiyor. Bu da kulüplere büyük gelirdir."

"Ama nedense Turizm Bakanı bir türlü bu projeye izin vermiyor. Bu turizm bakanı o koltukta oturduğu müddetçe ‘çok net ifadeyle söylüyorum’ İnönü stadının yapımına izin verilmeyecektir."