Bursalı’dan F. Bahçe’yi Kızdıracak Sözler

Spor Güncel
Tecrübeli defans oyuncusu Mustafa Keçeli , Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe’nin güçlü lobisi sebebiyle hakemlerin Fenerbahçe aleyhine karar veremediğini savundu. " ŞAMPİYONLUKTA BÜYÜK ŞANSIMIZ V...
EMOJİLE

Tecrübeli defans oyuncusu Mustafa Keçeli , Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe’nin güçlü lobisi sebebiyle hakemlerin Fenerbahçe aleyhine karar veremediğini savundu.

" ŞAMPİYONLUKTA BÜYÜK ŞANSIMIZ VAR"

Mustafa Keçeli ile birlikte Özlüce Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyen Miller, Türk futbolunun sert, daha fazla fiziğe dayalı olduğunu dile getirdi. Bursaspor’a gelmeden önce takım hakkında bilgi sahibi olduğunu, Şampiyonlar Ligi’nde de Bursaspor’a karşı oynadığını hatırlatarak, "Bursaspor’un çok iyi bir takım olduğunu biliyordum. Gelince bunu daha iyi gördüm. İçerideki maçlarımızı kazanır ve deplasmandan da iyi sonuçlar alırsak, şampiyonlukta büyük şansımız olacağını düşünüyorum." diye konuştu.

-MUSTAFA KEÇELİ: "BİRAZ DAHA AGRESİF OYNAMALIYIZ"-

Mustafa Keçeli ise, bu saatten sonra her maçın zor olduğuna işaret ederek, şu değerlendirmeyi yaptı: "Gaziantepspor maçı da çok zor geçecek. Ama bizim kadromuzun bir kalitesi var. İnşallah daha önce yaptığımız hataları yapmayız. Biraz daha agresif oynarız. İnşallah kazanırız. Benim için hem sağda hem solda oynamak sıkıntı değil avantaj oldu. Ama gerçek yerim sol bek. Orada oynamak istiyorum. Şuan da oynuyorum. Önemli olan benim oynamam. "

Keçeli, yeni gelen oyuncuların kaliteli olduğunu belirterek, şöyle konuştu: "Yeni gelen oyuncular kaliteli oyuncular, isimleri var, geldikleri takımlar belli, yaptıkları ortada. Altidor geleli 10 gün oldu ama hoca tercih etti. Buna hoca karar veriyor. Lig uzun, bu sürede herkes forma bulabilir. Bazı oyuncular daha istekli daha arzulu. Bunu ayarlayacak olan hoca, bu bizim işimiz değil."-

-ŞAMPİYONLUKTA EN ŞANSLI BİZİZ-

Bir gazetecinin "Şampiyonlukta şansınızı nasıl görüyorsunuz?" şeklindeki sorusuna ise tecrübeli futbolcu, "Bence en şanslı biziz. Çünkü iyi bir kadroya sahibiz. Belki 4 maç iyi geçmedi ama buna rağmen yenilmedik. Biraz daha agresif oynamamız lazım, istememiz lazım. Yada bunu biraz daha hissettirmemiz lazım. Çünkü kadro derinliği en fazla bizde. İyi bir yerdeyiz, iyi oyunculara sahibiz. Fenerbahçe için her an her şey olabilir. Takımda forma adaleti sağlanırsa bence en büyük şans bizim. Birkaç kritik maç var. Bunları kazanırsak iyi bitiririz. Ama önemli olan bizim kendi yapacaklarımız. İdeal kadroyu bulup sahada iyi oynamamız. Şuana kadar bunu yapamadık. Oyuncular tam alışamadı." şeklinde konuştu.

-FENERBAHÇE ALEYHİNE DÜDÜK ÇALINMIYOR-

Bir soru üzerine hakemlerin iyi niyetli olduğunu ve geçmişe göre daha doğru kararlar verdiğini dile getiren Keçeli, Fenerbahçe ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Keçeli, şunları kaydetti: "Ben yıllardır oynuyorum. Mesela Kadıköy’de Fenerbahçe aleyhine bir tane düdük çalındığını hatırlamıyorum. Bunu bize karşı yapıyorlar. Bunda belki Aziz Yıldırım, belki taraftar korkusu, belki Fenerbahçe’nin güçlü lobisi etkili. Bilemiyorum. Çok ciddi bir gücü var. Bunun önüne geçemiyorsunuz."

İnternetspor