F. Bahçe’ye Mahkeme Yolu Gözüktü!

Spor Güncel
Sarı-lacivertliler, görevlerini kötüye kullandıkları gerekçesiyle Türkiye Doping Kontrol Merkezi, TBF ve Turgay Atasü hakkında suç duyurusu yapacak. F.Bahçe yönetimi, Diana Taurasi skandalına yol açan...
EMOJİLE

Sarı-lacivertliler, görevlerini kötüye kullandıkları gerekçesiyle Türkiye Doping Kontrol Merkezi, TBF ve Turgay Atasü hakkında suç duyurusu yapacak.

F.Bahçe yönetimi, Diana Taurasi skandalına yol açanlardan hırsını alamıyor. F.Bahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ve Basketbol Şube Sorumlusu Semih Özsoy, önceki gün düzenledikleri basın toplantısında sorumluların istifalarını istemiş, buna ek olarak tazminat davası açılacağını bildirmişlerdi.

 
Ancak bu yetmedi. Sarı-lacivertliler, yaşadıkları mağduriyete neden olan şahısların cezasının sadece bunlarla sınırlı kalmasını istemiyor. "Hem maddi hem de manevi olarak büyük zarara uğradık. Ayrıca Avrupa Ligi şampiyonluğu ihtimalimiz de sırf bu hata nedeniyle zayıfladı. Yaşanan rezaletin spor tarihinde başka bir örneği yok. Bu skandala imza atan sorumlular, cezası neyse çekmeli" diyen F.Bahçeli yöneticiler yarın savcılığa gidecek ve hakkını arayacak.

 
SONUNA KADAR GİDECEK

F.Bahçe kulübü, görevlerini kötüye kullandıkları gerekçesiyle Hacettepe Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye Doping Kontrol Merkezi, Türkiye Basketbol Federasyonu ve Türkiye Basketbol Federasyonu Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Turgay Atasü hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacak. Yöneticiler bu kişiler ve kurumlarla ilgili olarak hem tazminat hem de ceza davası açılmasını talep edecek.

Sarı Lacivertliler hukuki yollardan hakkını sonuna kadar arayacak ve ceza davasının kabul edilmesi durumunda sorumluların hapis yatması dahi gündeme gelebilecek.

Geri Dön Taurasi
ABD’Lİ oyuncunun geri dönmesi için ‘comebackdiana.com’ adlı internet sitesi kuruldu. Siteye Taurasi’nin dönmesi için tam 4.563 kişi İngilizce yorum yaptı.

İnternetspor