Aziz Yıldırım Tokadı Yedi mi?

Spor Güncel
Beşiktaş yöneticisi Sinan Vardar’la Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım arasındaki gerginliğin kavgaya dönüştüğü, en sonunda işin araya giren Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’ın yumrukla...
EMOJİLE

Beşiktaş yöneticisi Sinan Vardar’la Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım arasındaki gerginliğin kavgaya dönüştüğü, en sonunda işin araya giren Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’ın yumruklanmasına kadar vardığı haberi hemen hemen tüm haber kaynaklarında var.

 

Ama Beşiktaş taraftarlarının yakından takip ettiği kartalhaber.com’un özel haberine göre maçta Aziz Yıldırım Sinan Vardar’dan tokat yedi… İşte noktasına virgülüne dokunmadan Kartalhaber.com’daki haber:

 

"Beşiktaş-Fenerbahçe maçı devre arası müthiş bir olay yaşandı. Derbi öncesi Beşiktaşlı ve Fenerbahçeli yöneticiler karşılaşmayı izlemek üzere protokol tribünündeki yerini aldı. Derbinin başlamasına az bir süre kala Beşiktaşlı yönetici Sinan Vardar, Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım’ın yanına giderek "Hoşgeldin başkan" dedi. Sinan Vardar’ın yüzüne bakan Aziz Yıldırım, "Sen çok konuşuyorsun ve boş konuşuyorsun" diye yanıt vererek başını çevirdi. Bu sözlere çok sinirlenen Sinan Vardar "Sen eşkiya mısın?" diyerek Aziz Yıldırım’a sert bir tokat attı. Bu tokatın ardından araya Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal ve Fenerbahçeli yöneticiler girdi. İsmail Ünal’ın Fenerbahçeli yöneticileri korumak istemesine sinirlenen Beşiktaş kongre üyesi İsmail Cevahir "Burası belediye değil" diyerek İsmail Ünal’a iki yumruk salladı. Çıkan arbedede yerlerde yuvarlanan İsmail Ünal bir ara ezilme tehlikesi geçirdi. Bu kavganın ardından Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım ve sarı-lacivertli yöneticiler ağır hakaretler sarfederek stadı terk etti. Yaralanan İsmail Ünal ise hastaneye kaldırıldı. İsmail Ünal’ın durumunun iyi olduğu belirtildi."

DERBİ MAHKEMELİK OLDU

Aynı zamanda Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, suç duyurusunda bulundu.

Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında dün yapılan maçın devre arasında protokol tribününde yaşanan olayda, kendisine yönelik saldırı konusunda ilgili kişiler hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

İsmail Ünal, yaptığı yazılı açıklamada, Beşiktaş-Fenerbahçe karşılaşmasının devre arasında yaşanan olayların spor camiası için üzüntü verici nitelikte olduğunu ifade ederek, ”Geniş kitleler tarafından bir aidiyet duygusuyla benimsenmiş futbolun toplumumuzun kaynaşmasında, bir bütün olmasında önemli rolü vardır. Ama rekabet centilmence yapılmalıdır. Spor dünyasının insanlarının milyonlarca taraftarı kışkırtan değil, centilmenlikleriyle örnek olan kişilik özelliklerine sahip olmaları gerekir” ifadelerine yer verdi.

Tanık olduğu olaya ilçenin belediye başkanı olarak müdahale etmek ve yatıştırmak isterken, şahsına önelik çirkin bir saldırı ile karşı karşıya kaldığını vurgulayan Ünal, ”Hakkımda sarf edilen küfürler ve uğradığım ölçüsüz şiddet nedeniyle ilgili kişiler hakkında suç duyurusunda bulundum. Adli makamların mağduriyetimin giderilmesi konusunda karar vereceğine inanıyor, spor ahlakıyla bağdaşmayan bu tür davranışlarla bir daha karşılaşmamayı diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Sabah-HT