İnönü Stadında Aziz Yıldırım Öfkesi!

Spor Güncel
Habertürk’ün haberine göre; Maç öncesi Fiyapı İnönü Stadı’nın koridarlarında dolaşan başkan Aziz Yıldırım, doping odasının önünden geçerken yetkililere, "Basketbolda bizi mahvettiniz....
EMOJİLE

Habertürk’ün haberine göre; Maç öncesi Fiyapı İnönü Stadı’nın koridarlarında dolaşan başkan Aziz Yıldırım, doping odasının önünden geçerken yetkililere, "Basketbolda bizi mahvettiniz. İnşallah bu defa işinizi doğru yaparsınız" diye çattı.

Başkan Aziz Yıldırım’ın basketbolda yaşanan doping skandalına duyduğu öfke dinmek bilmiyor.

Hatırlanacağı gibi dünyaca ünlü basketbolcu Diana Taurasi’den alınan örneklerde doping maddesine rastlandığı gerekçesiyle yıldız oyuncuya ceza verilmişti. Ancak işin peşini bırakmayan Sarı-Lacivertli yöneticiler Hacettepe’de yapılan yanlışı ortaya çıkarmış ve bunun sonucunda da büyük bir skandal yaşanmıştı.

 İşte bunun için de başkan Aziz Yıldırım’ın bu konudaki siniri geçmiş değil. Bu da dünkü maç öncesinde açıkça görüldü. Fiyapı İnönü Stadı’na gelen başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler koridorda dolaşırken doping merkezinin önünden geçtiler. İşte bu sırada başkan Yıldırım orada bulunan yetkililere tepkisini göstermeden
yapamadı.

Başkan Aziz Yıldırım yetkililere dönerek, "Basketbolda bizi mahvettiniz. İnşallah bu defa her şeyi doğru yaparsınız" diye çıkıştı.

Bu duruma kayıtsız kalmayan doping merkezi yetkilileri de başkan Aziz Yıldırım’a tepki göstererek, "Biz sadece işimizi yapıyoruz" dediler.

Sarı-Lacivertli yöneticilerin oradan uzaklaşmasıyla tartışma daha fazla büyümeden bitti.

İnternetspor