Kulüp Kasalarına Büyük Darbe!

Spor Güncel
Üç teknik direktör toplam 81 puan kaybederek, kulüp kasasına darbe indirdi. Süper Lig’de tarihinin en başarısız dönemlerini yaşayan Galatasaray ve Beşiktaş’ta sportif başarısızlığın yanı s...
EMOJİLE

Üç teknik direktör toplam 81 puan kaybederek, kulüp kasasına darbe indirdi.

Süper Lig’de tarihinin en başarısız dönemlerini yaşayan Galatasaray ve Beşiktaş’ta sportif başarısızlığın yanı sıra maddi zarar da ağır oldu.

Sezona Frank Rijkaard’la başladıktan sonra yoluna Gheorghe Hagi’yle devam eden Galatasaray’la, Schusterli Beşiktaş, Süper Lig’de toplam 81 puan kaybına imza atarken, kulüp kasasına da performans primi hakedişi olan 20 milyon TL’lik ağır bir darbe indirdi.

Süper Lig’de galibiyete 750 bin TL, beraberliğe de 375 bin TL performans primi dağıtılıyor. Galatasaray, 25 maçta 10 galibiyet, 3 beraberlikle 8.6 milyon TL performans primi hak ederken, Beşiktaş 10 galibiyet, 6 beraberlikle 9.7 milyon TL’lik bir kazanç elde etti.

25 haftası tamamlanan Süper Lig’de şu ana kadar lider Fenerbahçe 14.6, Trabzonspor 15, geçen sezonun şampiyonu olan Bursa ise 13.5 milyon TL performans primi kazandı.

Yazate