Sezon Sonu Yuvadan Uçuyor

Spor Güncel
Yıldız futbolcunun İspanya temsil haklarını elinde bulunduran FIFA menajeri Marco Kırdemir, Radyospor’a ilginç açıklamalarda bulundu. Kırdemir, “Villarreal ve Espanyol kulüpleri Semih&rsqu...
EMOJİLE

Yıldız futbolcunun İspanya temsil haklarını elinde bulunduran FIFA menajeri Marco Kırdemir, Radyospor’a ilginç açıklamalarda bulundu.

Kırdemir, “Villarreal ve Espanyol kulüpleri Semih’e talip. Real Sociedad’tan da cazip bir teklif geldi. Fakat teklif yeterli değil. Deportivo da yeni bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Villarreal’e sıcak bakıyoruz. Ben, şu anda yüzde 60-65 Semih’i İspanya’da görüyorum. Bu ay sonunda durumu belli olacak. Durum 1 ay içerisinde netleşir” dedi.

Deportivo’nun ara transfer döneminde Semih’i istediğine de dikkat çeken Kırdemir, “Semih’in avukatı Şenol Çilek bana vekalet verdi. Deportivo La Coruna ara transfer döneminde Fenerbahçe’ye Semih için resmi teklif gönderdi. En azından Fenerbahçe’den cevap beklediler. Olumlu veya olumsuz hiçbir cevap gelmedi” şeklinde konuştu.

‘DANİEL GÜİZA YOLCU’
Marco Kırdemir, Fenerbahçe’nin sorunlu yıldızı Daniel Güiza ile ilgili de bilgi verdi. Kırdemir, “İngiltere’den Fulham, İspanya’dan da Hercules ve Malaga takımları Güiza’ya talip. Güiza, kesin olarak dönmek istiyor. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım izin verirse Güiza, sezon sonunda Fenerbahçe’den ayrılacak. İspanya ya da İngiltere’de bir takımda oynayacak” dedi.

Habertürk