Scolari Beşiktaş’a mı Geliyor?

Spor Güncel
İsmail Keleş’in haberi   İngiliz basınında, Chelsea ve Portekiz milli takımının eski teknik direktörü Luiz Felipe Scolari’nin, Beşiktaş’la görüştüğü ileri sürüldü.   Haberl...
EMOJİLE

İsmail Keleş’in haberi

 

İngiliz basınında, Chelsea ve Portekiz milli takımının eski teknik direktörü Luiz Felipe Scolari’nin, Beşiktaş’la görüştüğü ileri sürüldü.

 

Haberlere göre; Scolari, Beşiktaş’la anlaşırsa Chelsea’de gözden düşen sağ bek Jose Bosingwa’yı da Kara Kartal’a getirecek.

 

Claudio Ranieri ve Steve McClaren’in de Beşiktaş’ta olası teknik direktör adayları arasında gösterilen haberlerde, Scolari’nin geçen hafta Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören’le İstanbul’da görüştüğü kaydedildi. Scolari’nin, Schuster’in yerine geçecek favori isim olduğu hatırlatılırken, Siyah-beyazlılar’ın kadrosunda bulunan Portekizli oyunculara dikkat çekildi ve bir Portekizli’nin daha takıma katılacağı öne sürüldü.

 

Scolari’nin takımın başına geçmesi durumunda Ricardo Quaresma, Simao Sabrosa ve Hugo Almeida’nın ardından Bosingwa’nın da Portekizli oyunculara katılacağı belirtildi.

 

Haberlerde; Bosingwa’nın, Chelsea’ye 3 yıl önce Scolari ile birlikte geldiğini de yazan gazete, futbolcuyla daha önce Bayern Münih ile Roma’nın da ilgilendiğini kaydedildi.

 

İspanyol yıldız Guti’nin geçen Temmuz ayında Beşiktaş’a katılmasının ardından, Bosingwa’nın da Beşiktaş’a transfer konusunda bir sorun görmeyeceği ve Roma’nın da gündemine olmasına karşın Türkiye’ye gidebileceği haberlerde yer aldı.

 

Habertürk