İşte Daum’un Yeni Takımı!

Spor Güncel
Bundesliga’da kötü günler geçiren Eintracht Frankfurt Skibbe’nin yerine takımın başına Daum’u getirdi. SKIBBE GİTTİ DAUM GELDİ 2008-2009 sezonunda Galatasaray’ı çalıştıran Skib...
EMOJİLE

Bundesliga’da kötü günler geçiren Eintracht Frankfurt Skibbe’nin yerine takımın başına Daum’u getirdi.

SKIBBE GİTTİ DAUM GELDİ
2008-2009 sezonunda Galatasaray’ı çalıştıran Skibbe takımının kötü gidişine ‘dur’ diyemeyince görevine son verildi.

Skibbe’nin yerineyse Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin eski çalıştırıcısı Daum getirildi. Daum’la sezon sonuna kadar anlaşma yapıldı.

"BURASI BENİM İÇİN GERİ ADIM DEĞİL"
Eintracht Frankfurt’un teknik direktörlük görevini üstlenen Christoph Daum, Frankfurt’un başına geçmesinin, kendisi için bir geri adım olmadığını söyledi.

Daum, ”Kölner Express” gazetesine yaptığı açıklamada, Frankfurt’ta yeni bir hava yaratmak istediğini belirterek, ”İsteğim Eintracht Frankfurt’un ve FC Köln’ün 1. ligde kalması. Frankfurt’un başına geçmek benim için bir geri adım değil” dedi.

Eintracht Frankfurt’un büyük potansiyeli ve geleneği olan bir takım olduğunu ifade eden Daum, 2. ligi hiç düşünmediğini kaydetti.

Alman medyasında yer alan haberlerde, Daum’un, Eintracht Frankfurt ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladığı, takımın 1. ligde kalması durumunda sözleşmenin 2 yıl daha uzayacağı bildirildi.