Samsunspor Geri Döndü!

Spor Güncel
Bank Asya 1. Lig ekibi Samsunspor, sahasında oynadığı Güngören Belediyespor maçını 3-0 kazanarak Spor Toto Süper Lig’e çıkmayı garantiledi. Galeriye gitmek için tıklayın… 2005-2006 futbol ...
EMOJİLE

Bank Asya 1. Lig ekibi Samsunspor, sahasında oynadığı Güngören Belediyespor maçını 3-0 kazanarak Spor Toto Süper Lig’e çıkmayı garantiledi.

Galeriye gitmek için tıklayın…

2005-2006 futbol sezonu sonunda Süper Lig’e veda eden Samsunspor, maddi imkansızlıklara rağmen yılmadan devam ettiği mücadelede mutlu sona ulaşmayı başardı.

Bugün sahasında, Agbetu ve Dilaver’in attığı gollerle puanını 58’e çıkaran Samsunspor, Spor Toto Süper Lig’e çıkmayı garantiledi.

Spor Toto Süper Lig’e çıkan Samsunspor sevincini, Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, taraftarları ve teknik heyetiyle yaşadı.

İlk yarıda sarı kart cezalısı olan Zenke’nin yokluğunu arayan kırmızı beyazlılar beklediği golü bir türlü bulamadı. Karadeniz ekibi ikinci yarıya golle başladı. 47. dakikada sağ taraftan yapılan ortaya düzgün bir kafa vuruşu yapan Agbetu skor avantajını takımına getirdi. Golden iki dakika sonra Agbetu ile gelişen ani Samsunspor atağında Dilaver önünü düzeltip net bir vuruşla takımını rahatlatan golü kaydetti.

haber 7