Fenerbahçeli Taraftar Harekete Geçti!

Spor Güncel
Bugün saat 09:00’da Kadıköy Eski Salı Pazarı’ndan konvoy halinde harekete geçen  taraftarlar, otobüslerle Topuk Yaylası’na hareket ettiler. Topuk yaylasına giden taraftarlar, an...
EMOJİLE

Bugün saat 09:00’da Kadıköy Eski Salı Pazarı’ndan konvoy halinde harekete geçen  taraftarlar, otobüslerle Topuk Yaylası’na hareket ettiler.

Topuk yaylasına giden taraftarlar, antrenman bitiminde, taraftar dönüşe geçecek. 18:00’de Bağdat Caddesi’nde tekrar bir araya gelecekler ve tepkilerini dile getirecekler. 1907 ÜNİFEB Derneği organizasyonla ilgili uyarı yaptı:
 
"Organizasyonun amacı Fenerbahçe sevgisini ve bu sevgiden doğan gücü göstermektir.

 Organizasyon esnasında Fenerbahçe taraftarına yakışır bir şekilde hareket edip, oluşabilecek provokasyonlara kesinlikle mahal verilmeyecektir.

Sarı ve Lacivert renkler dışında başka hiçbir kıyafetle, pankartla, v.b materyalle gelinmemesi ve mümkünse Fenerbahçe formalarıyla organizasyona katılınması önemle rica olunur.
 
Yürüyüş esnasında kalemiz Bağdat Caddesi’ne ve orada ikamet edenlere Fenerbahçe taraftarına yakışır bir şekilde hareket ederek, organizasyona gölge düşürmek isteyenlere imkan verilmemesini önemle rica ederiz.

Fenerbahçe dışında hiçbir slogan atılmamasını önemle rica ederiz."

htspor