Berlin Olimpiatta “Türkiye” Yazacak

Spor Güncel
Türkiye, Alman Birinci Ligi takımlarından Hertha Berlin’e sponsor oldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı öncülüğünde yaklaşık 360 bin Euro değerindeki sponsorluk anlaşmasıyla Hertha Berlin’in Ol...
EMOJİLE

Türkiye, Alman Birinci Ligi takımlarından Hertha Berlin’e sponsor oldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı öncülüğünde yaklaşık 360 bin Euro değerindeki sponsorluk anlaşmasıyla Hertha Berlin’in Olimpiyat Stadı’ndaki lig maçlarında Türkiye’nin logoları yer alacak.

Anlaşmaya göre maçların devre aralarında Türkiye’yi tanıtan reklam filmlerinin yayınlanmasının yanı sıra 2 şanslı taraftarın koltuk numarasına göre çekiliş yapılarak ücretsiz Türkiye tatili hediye edilmesi konusunda da anlaşmaya varıldı.

Herta Berlin tesislerinde yapılan toplantıya Hertha Berlin’in Genel Menajeri Michael Preetz, kulübün genel müdürü Ingo Schiller ve Berlin Kültür ve Turizm Ataşesi Gözde Şahin katıldı.

Toplantı sonrasında açıklama yapan Şahin, "Türkiye’yi tanıtmak için dünyanın çeşitli yerlerinde ve çeşitli alanlarında reklam faaliyetleri yürütüyoruz. Biz insanların ortak fikirlere sahip olduğu şeyleri seçmeye çalıştık Bunlardan birisi de bildiğiniz gibi futbol. Almanya’da Hertha Berlin’i seçmemizin nedeni oldukça fazla taraftar kitlesinin olmasıdır. Herta kendi sahasında oynayacağı maçlarda Türkiye’yi tanıtan reklam filmleri yayınlanacak ve 2 şanslı taraftar koltuk numarasına göre çekilişe girerek
ücretsiz Türkiye tatili kazanma imkanı bulacak" dedi.