Fenerbahçe, İkinci Yarı Hazırlıklarını Sürdürdü

Spor Güncel
Fenerbahçe ikinci yarının ilk haftasında Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Orduspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki antren...
EMOJİLE

Fenerbahçe ikinci yarının ilk haftasında Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Orduspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki antrenmanda tedavileri süren Alex ve Selçuk katılmazken, Sezer ve Yobo ise takımdan ayrı olarak bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde sahada topla yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Bu arada Alex ve Selçuk’un tesislerde tedavi oldukları belirtildi. Sarı-lacivertliler, yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda ısınma ve koordinasyon çalışmasının ardından minyatür kalelerinin bulunduğu alanda pas organizasyonları yaptı. Sarı – lacivertliler, yarın sabah yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

SAKATLARDAN İYİ HABER

Sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Alex ve Yobo’dan iyi haber geldi. Belinde sakatlığı bulunan Alex’in ağrılarının tamamen geçtiği ve durumunun iyi olduğu kaydedildi. Adalesinde zorlama olan Yobo’nun da sakatlığının tamamen geçtiği ifade edildi. Her iki futbolcunun da Orduspor maçında forma giyebileceği açıklandı.

ALEX’DEN YILBAŞI DAVETİ

Takım kaptanı Alex, Yılbaşı gecesinde teknik heyet, futbolcular ve tesis personeline evinde davet verecek. Brezilyalı futbolcunun her Yılbaşı geleneksel olarak düzenlediği davedi bu sene de yaparak takım arkadaşlarını ve personelini aileleriyle birlikte konuk edecek..

Bu arada Fenerbahçe, Orduspor maçına kadar hazırlıklarını izinsiz sürdürecek. Sarı-lacivertli takım, yarın ve Cumartesi günü çalıştıktan sonra 1 Ocak Pazar günü de izin yapmayarak akşam da artrenman yapacak.