Sporcular başarı hikayelerini gençlerle paylaşıyor

Spor Güncel
Gençlik ve Spor Bakanlığı, spor faaliyetlerinin gelişmesini sağlamak ve spora olan ilgiyi artırmak amacıyla başlattığı Büyük Adımlar Projesi ile kamplardaki gençleri, sporun yıldızları ile buluşturmay...
EMOJİLE

Gençlik ve Spor Bakanlığı, spor faaliyetlerinin gelişmesini sağlamak ve spora olan ilgiyi artırmak amacıyla başlattığı Büyük Adımlar Projesi ile kamplardaki gençleri, sporun yıldızları ile buluşturmaya devam ediyor. Erdoğan Arıkan’ın moderatörlüğünü yaptığı; Aydın Kuşadası Davutlar, Mersin Silifke Kapızlı, Hatay İskenderun Uluçınar ve İzmir Paşa Limanı Gençlik Kampları’nda, ulusal veya uluslararası alanda başarılar elde etmiş sporcular deneyimlerini gençlerle paylaşıyor.

ÜNLÜ SPORCULAR, BAŞARI HİKAYELERİNİ GENÇLERLE PAYLAŞIYOR

Milli sporcularımız Bülent Korkmaz, halterci Bünyamin Sezer, tekvandocu Bahri Tanrıkulu, kareteci Ömer Kemaloğlu gibi ünlü yıldızlar gençlere tavsiyeler veriyor. Milli sporcular kampçılara; spora nasıl başladıkları, zorluklar karşısında yılmadıkları ve sporun kendilerini diğer kötü alışkanlıklardan uzak tuttuğu hakkında bilgiler vererek sporun hiçbir zaman eğitime engel olmadığı konusunda bilgilendiriyor. Sporun; anne, baba, eş ve çocukların desteğiyle tam bir bütünlük sağladığını belirten sporcular, bu desteğin belirli bir spor disipliniyle birleştiğinde başarıların geleceğini gençlere aktarıyor. Büyük Adımlar Projesi yeni konuklarıyla gençlere rol model olmaya devam ediyor.